Στο κρατητήριο αστυνομικού τμήματος του Ντένβερ οδηγήθηκαν δύο αστυνομικοί και οι σύζυγοί τους έπειτα από άγριο καυγά που είχαν ενώ συμμετείχαν σε… όργιο.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η εφημερίδα Huffington Post, το συμβάν σημειώθηκε όταν ο αστυνομικός Τζέρεμι Ουόνμπι και η σύζυγός του Τζέιμι, επισκέφτηκαν το σπίτι ενός φιλικού ζευγαριού, των Στηβ και Στέφαν Σλόαν. Να σημειωθεί ότι οι δύο άνδρες είναι συνάδελφοι αστυνομικοί. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ύστερα από λίγες ώρες, η αστυνομία έλαβε μια κλήση από τους γείτονες των Σλόαν, που ζητούσαν να παρέμβει άμεσα γιατί ερχόταν φοβερή φασαρία στο σπίτι του ζευγαριού. Οι άνδρες της αστυνομίας μετέβησαν στο σημείο και συνέλαβαν τα δύο ζευγάρια.

Όπως έγινε γνωστό, τα δύο ζευγάρια ενεπλάκησαν σε καβγά με αφορμή ένα χαστούκι που φέρεται να έριξε η Τζέιμι στην Στέφανι όταν η δεύτερη αρνήθηκε να συμμετάσχει στο όργιο που έκανε με τους δύο άνδρες. Η Τζέιμι κατέθεσε στις αρχές ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ, ενώ παραδέχτηκε ότι στο παρελθόν έχει ξανακάνει σεξ ταυτόχρονα με τους δυο άνδρες.

Οι αρχές ερευνούν την υπόθεση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης