Τα γιουβαρλάκια αβγολέμονο είναι ένα πολύ γευστικό και υγιεινό φαγητό για όλη την οικογένεια.

Υλικά

1/2 κιλό μοσχαρίσιο κιμά
1 μικρό ξερό κρεμμύδι τριμμένο
1/4 φλιτζανιού του τσαγιού ρύζι καρολίνα
3 κουταλιές της σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
2 κουταλιές της σούπας άνηθο ψιλοκομμένο
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
αλάτι-πιπέρι
λίγο αλεύρι
5 φλιτζάνια του τσαγιού ζωμό κρέατος ή νερό
1/4 φλιτζανιού του τσαγιού ελαιόλαδο
2 αβγά
1/4 φλιτζανιού του τσαγιού χυμό λεμονιού

Εκτέλεση

Σε ένα μεγάλο μπολ βάζετε και ανακατεύετε τον κιμά, το κρεμμύδι, το ρύζι, αφού το έχετε πλύνει προηγουμένως, το μαϊντανό, τον άνηθο, το ελαιόλαδο, το αλάτι και…

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης