Υλικά
Για τη μανταρινόπιτα
1 πακέτο φύλλο κρούστας
230 γρ. στραγγιστό γιαούρτι

1 κούπα ηλιέλαιο + 2-3 κ.σ. για το άλειμμα του ταψιού
4 αβγά
1 κούπα λευκή ζάχαρη, κρυσταλλική
½ κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας ή
1 βανιλίνη
1 κούπα κρέμα γάλακτος, 35% λιπαρά
1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
ξύσμα από 3 μεγάλα μανταρίνια

Για το σιρόπι
2 κούπες νερό
1 κούπα χυμό μανταρινιών
2 κούπες λευκή ζάχαρη, κρυσταλλική
φλούδα από 1 μανταρίνι…

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης