Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησε για το ματς του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα στον ΣΕΦ και τόνισε ότι οι Σέρβοι δεν είναι εύκολος αντίπαλος. Ο διεθνής φόργουορντ δήλωσε:
«Ο Ερυθρός Αστέρας δεν είναι εύκολος αντίπαλος. Παίζουν ως ομάδα και αμυντικά και επιθετικά, είναι ένα καλό σύνολο. Πρέπει να βγάλουμε ενέργεια όπως συνηθίζουμε στην έδρα μας και να παίξουμε καλή άμυνα ώστε να κερδίσουμε. Σίγουρα ο Γιόβιτς δημιουργεί πάρα πολύ καλά, θέλουμε να ελαττώσουμε τη δημιουργία του, έχουμε κάνει το πλάνο μας και θέλουμε να το ακολουθήσουμε.
Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, δεν έχεις τόσο ανάγκη πλέον να δουλεύεις όπως παλαιότερα. Ο εγκέφαλος και ο οργανισμός έχουν συνηθίσει να παίρνουν την πληροφορία και από τη στιγμή που τα έχουμε δουλέψει στην προετοιμασία, μπορούμε να μπούμε και να τα κάνουμε κατευθείαν στο παιχνίδι».

