Η επιτροπή της 36ης απονομής των Θεατρικών Κορφιάτικων Βραβείων, δίνει σήμερα στη δημοσιότητα τους καλλιτέχνες που θα τιμηθούν με τα ειδικά Έπαθλα των θεατρικών Κορφιάτικων βραβείων 2016-2017.

Tα κορφιάτικα βραβεία ιδρύθηκαν σαν σήμερα 28 Ιανουαρίου 1981. Επίσης σαν σήμερα γεννήθηκε και ο ιδρυτής και πρόεδρος του θεσμού, Δημήτρης Μουζακίτης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η τελετή της απονομής θα πραγματοποιηθεί στο ιστορικό Θέατρο «Βέμπο» στις 30 Οκτώβριου 2017 και ώρα 19.30. Οι καλλιτέχνες που τιμούνται εφέτος με τα ειδικά έπαθλα, με επιστολή τους  αποδέχτηκαν τη βράβευση  και θα παραστούν στην τελετή για να παραλάβουν τα έπαθλα.

Τιμητικό «Νίκος Κουρκούλος»: Απονέμεται στην ηθοποιό, Μάρω Κοντού για την πρόσφορα της στο θέατρο.

Τιμητικό «Ελένη Παπαδάκη»: Απονέμεται στον ηθοποιό, Άγγελο Αντωνόπουλο για την πρόσφορα του στο θέατρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ειδικό Έπαθλο Κατίνας Παξινού: Απονέμεται στην ηθοποιό Δέσποινα Μπεμπεδέλη για τον ερμηνεία της στο έργο «Φιλιώ Χαϊδεμένου».

Ειδικό Έπαθλο Αλέξη Μινωτή: Απονέμεται στον Σκηνοθέτη Κώστα Τσιάνο για την πρόσφορα του στο θέατρο.

Ειδικό Έπαθλο Ρένα Βλαχόπουλου: Απονέμεται στην ηθοποιό Βίκυ Σταυροπούλου για την προφορά της στο θέατρο.

Ειδικό Έπαθλο Άννα Καλούτα: Απονέμεται στην ηθοποιό Κωνσταντίνα Σαραντοπούλου για την ερμηνεία της στο έργο «Βρόμικες ιστορίες».

Τα πρώτα ονόματα για τα διαγωνιζόμενα βραβεία θα δοθούν στη δημοσιότητα στις10 Φεβρουαρίου 2017 για να μπορούν τα μέλη που έχουν κληρωθεί να ψηφίσουν και να δουν τους υποψηφίους και τις παραστάσεις. Αναμένετε ο νικητής η νικήτρια για το ειδικό έπαθλο «Σόφια Βέμπο».

Καταργούνται τα ειδικά έπαθλα: Κέρκυρα-San Tziakomo, και Porto Leone-Μένανδρος ενώ το ειδικό έπαθλο «Ελένη Παπαδάκη» αναβαθμίζεται σε Τιμητικό Βραβείο που θα απονέμετε σε άνδρες καλλιτέχνες.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης