Επίθεση στον Ανδρέα Λοβέρδο, εξαπέλυσε σήμερα το μέλος του Πολιτικού Γραφείου του ΣΥΝ, Δημήτρης Στρατούλης, με αφορμή τις εξαγγελίες του υπουργού Εργασίας για κατάργηση των αποφάσεων διαιτησίας.

«Για άλλη μια φορά ο ίδιος ο υπουργός προσωπικά, αλλά και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους το Σύνταγμα (άρθρο 22) για ένα και μόνο λόγο: Για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα της πλουτοκρατίας και του κεφαλαίου στη χώρα μας», δήλωσε ο κ. Στρατούλης.

«Αυτό το αντισυνταγματικό και αντιδραστικό μέτρο σε βάρος των εργαζομένων του Ιδιωτικού Τομέα ουδεμία συμβολή έχει στην αντιμετώπιση του δημοσιονομικού προβλήματος της χώρας – το οποίο η κυβέρνηση επικαλείται – αλλά αποκλειστικά και μόνο στην αύξηση της κερδοφορίας των επιχειρήσεων μέσω της λεηλασίας των εργατικών εισοδημάτων», ανέφερε – μεταξύ άλλων – το μέλος του ΣΥΝ.

Διαβάστε επίσης:

«Τέλος στις αποφάσεις διαιτησίας», Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 20 Ιουλίου 2010, 19:53

«Αδίστακτος υπερασπιστής του κεφαλαίου η κυβέρνηση», Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 20 Ιουλίου 2010, 20:07

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης