Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι τα φρούτα με τα έντονα χρώματα αποτελούσαν τις καλύτερες πηγές αντιοξειδωτικών. Το μανιτάρι έρχεται να προστεθεί στα τρόφιμα που διαθέτουν αυτές τις ιδιότητες.

Κι αυτό γιατί, αν και άχρωμο, είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά. Έρευνα του Πανεπιστημίου της Πενσυλβάνια έδειξε ότι το μανιτάρι ισοδυναμεί σε αντιοξειδωτικά με το μπρόκολο και τις πολύχρωμες πιπεριές. Εντάξτε το, λοιπόν, στη διατροφή σας. Ένα φλιτζάνι περιέχει μόλις 15 θερμίδες και 2,5 γραμμάρια πρωτεΐνης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης