Φωτογραφίες / Βίντεο: Δανάη Μαραγκού
Όλα τα ενδεχόμενα εξετάζει η Αστυνομία, στην προσπάθειά της να διαλευκάνει την εν ψυχρώ δολοφονία ενός άνδρα, ηλικίας περίπου 40 ετών, σε μια ήσυχη γειτονιά της Αγίας Παρασκευής.
Το έγκλημα συνέβη το απόγευμα της Παρασκευής (4/7) γύρω στις 16:15, στην οδό Αγίας Ειρήνης.
Οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη ενός μεγαλόσωμου άνδρα με μαύρα ρούχα, μπουφάν και μάσκα, ο οποίος εκτέλεσε το θύμα πυροβολώντας το τουλάχιστον τρεις φορές στο λαιμό και στο στήθος. Στο σημείο της δολοφονίας βρέθηκαν 5 κάλυκες.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η ΕΛ.ΑΣ. κάνει λόγο για επαγγελματικό χτύπημα, χωρίς μέχρι στιγμής να μπορεί να δώσει περισσότερες πληροφορίες.
Ωστόσο, το «κλειδί» για την εξιχνίαση του άγριου εγκλήματος παραμένει η ταυτοποίηση του θύματος, η οποία θα μπορέσει να οδηγήσει στη σύλληψη του δολοφόνου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεκρός άνδρας είναι «άγνωστος» στους αστυνομικούς που ασχολούνται με το οργανωμένο έγκλημα και η ταυτοποίησή του αναμένεται να γίνει μέσω δακτυλικών αποτυπωμάτων.
Σημειώνεται ακόμα ότι το τηλέφωνο του θύματος είναι κλειδωμένο και η «γλώσσα» του είναι στα αγγλικά. Τέλος βρέθηκαν τα κλειδιά του.
Όπως έγινε γνωστό ο θάνατος του άτυχου άνδρα, που φορούσε βερμούδα, ήταν ακαριαίος, ενώ ο δράστης διέφυγε αρχικά πεζός, αν και εικάζεται ότι στη συνέχεια ενδέχεται να χρησιμοποίησε μηχανή.
Το χρονικό της δολοφονίας
Νεκρός άνδρας από πυροβολισμούς εντοπίστηκε το απόγευμα της Παρασκευής (4/7) γύρω στις 16:15, στην οδό Αγίας Ειρήνης στην Αγία Παρασκευή.
Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ζούγκλας», το θύμα είναι περίπου 40 ετών και φέρει τραύματα στο λαιμό και το στήθος. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η ταυτότητα του θύματος.
Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο δράστης φορούσε μαύρα ρούχα και χειρουργική μάσκα, ενώ φέρεται να διέφυγε τρέχοντας, με κατεύθυνση προς την οδό Ευεργέτου Γιαβάση.
Το άγριο έγκλημα έγινε σε μια ήσυχη γειτονιά της Αγίας Παρασκευής, που αποτελείται κυρίως από κατοικίες με ελάχιστα καταστήματα.
Στο σημείο, το οποίο έχει αποκλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις, έχουν βρεθεί τουλάχιστον πέντε κάλυκες.
Αμέσως σήμανε συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ., που έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι Αρχές κάνουν λόγο για επαγγελματικό χτύπημα.
Σύμφωνα με μαρτυρία αυτόπτη μάρτυρα, ο δράστης ήταν μεγαλόσωμος, φορούσε μαύρα ρούχα και μπουφάν και είχε καλυμμένο το πρόσωπό του:
Βίντεο με τους αστυνομικούς, δίπλα στη σορό του θύματος:










