Στην πρωινή ζώνη ενός καναλιού ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς έδινε το δικό του αγώνα ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις περιοχές των βορείων προαστίων.

Η εικόνα του ανεξάρτητου, αλλά με ολίγον τι χρώμα Νέας Δημοκρατίας, υποψήφιου Ρόμπερτ Ουίλιαμς έφτασε μέσω της πρωινής εκπομπής και στα μάτια μεγαλοστελέχους της Κυβέρνησης, που έπινε ήσυχα το καφεδάκι του με συναδέλφους του στο καφενείο της Βουλής.

«Παιδιά, πάλι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία είναι ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς;» ρώτησε, κάνοντας την ομήγυρη να γυρίσει προς τη ν πλευρά της τηλεόρασης.

Και ξαφνικά έφερε στο μυαλό του και πράγματα που είχε ξεχάσει, αλλά τα θυμήθηκε βλέποντας τον τραγουδιστή.

«Ξέρετε ότι η γυναίκα του Ρόμπερτ είναι εδώ στη Βουλή..;» είπε, δείχνοντας αιφνιδιασμένος και ο ίδιος με το τι μπορεί να σου ’ρθει ξαφνικά στο μυαλό.

«Τι εννοείς;» ρώτησε ο υφιστάμενός του, ένας εκ των τριών βουλευτών της παρέας.

«Ότι δουλεύει εδώ στη Βουλή. Και μάλιστα πολλά χρόνια τώρα» ήταν η διευκρίνιση του μεγαλοστελέχους του ΠΑΣΟΚ.

Αν έχεις μνήμη διάβαινε και μνημονικό προχώρα…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης