Κλεάνθης Γρίβας

15 Δεκεμβρίου 2020

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

«Είναι αρρώστια του καιρού μας να οδηγούν στραβούς τρελοί..»

Σαίξπηρ, Βασιλιάς Ληρ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

[και απεριόριστα πλεονέκτες, ιδιοτελείς και ανήθικους]

 

• Στην αρχή, ο διευθυντής της Pfizer κ. Μπουρλά ανακοίνωσε ότι αυτός και τα ανώτερα επιστημονικά και διευθυντικά στελέχη της εταιρείας, σε μια εντυπωσιακή εκδήλωση αυτοθυσίας, μας παραχωρούν ευγενώς τη… σειρά τους για το εμβόλιο («παρακαλώ, περάστε πρώτος για τα… αέρια»). 

 

• Στις 9 Δεκεμβρίου, ακολούθησε το αμερικανικό ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ με τη δήλωση ότι «ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΧΡΕΩΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ».

 

Το Πεντάγωνο, υπεύθυνο για την –σχετικά πρόσφατη– τραγωδία που προκλήθηκε από τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των στρατιωτών για τον άνθρακα, αποφεύγει τώρα συνετά τον υποχρεωτικό εμβολιασμό του προσωπικού του για την Covid-19, αποφεύγοντας να ρισκάρει -μεταξύ άλλων- την απώλεια υπερ-εξειδικευμένου και δύσκολα αντικαταστάσιμου προσωπικού όπως αυτό που χειρίζεται εργαλεία ύψιστης σημασίας για την εθνική ασφάλεια, όπως, π.χ.., το πυραυλικό και πυρηνικό οπλοστάσιο, αρνείται να παίξει την ισχύ και το κύρος του στα ζάρια. (Γι’ αυτό “άσε να δοκιμαστεί πρώτα από άλλους πρώτα”…)

 

https://www.zougla.gr/apopseis/article/pentagono-ipa-den-8a-ine-ipoxreotiko-to-emvolio-ston-strato

 

• Στις 15 Δεκεμβρίου, πήρε θέση ο Γενικός Επιθεωρητής της Αστυνομικής Διεύθυνσης της Νέας Υόρκης (NYPD) Dermot Shea, ο δήμαρχος της πόλης Bill de Blasio και η μεγαλύτερη Ένωση Αστυνομικών του κόσμου, η PBA της Νέας Υόρκης, με μια ξεκάθαρη τοποθέτηση: «Το εμβόλιο θα είναι προαιρετικό για το προσωπικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης της Νέας Υόρκης (NYPD)».

 

ΣΥΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ «ΜΑΘΗΤΕΥΟΜΕΝΟΥΣ ΜΑΓΟΥΣ»

 

Με βάση τα παραπάνω, είναι αναγκαία μια σύσταση στους ιθαγενείς «μαθητευόμενους μάγους»:

 

Αφήστε ήσυχους τις γυναίκες και τους άνδρες της περίθαλψης, των ενόπλων δυνάμεων και της αστυνομίας. Χρειάζονται για τη διαχείριση του όλο και πιο ζοφερού παρόντος μας.

 

Εάν θέλετε μπορείτε να πειραματιστείτε με τις ειδικές μονάδες καταστολής, τη συνομοταξία των επαγγελματιών πολιτικών, των δουλοπρεπών αυλικών τους και τους τηλεοπτικούς προπαγανδιστές, που μάλλον θα μας ανακουφίσει η… απουσία τους.

 

Και, κυρίως, αφήστε ήσυχα τα παιδιά και τους νέους για να υπάρξει ένα κάποιο μέλλον μετά την ολοκλήρωση της τελετουργικής δολοφονίας του παρόντος.

 

ΠΡΟΣ ΑΝΕΥΘΥΝΩΣ ΑΕΡΟΛΟΓΟΥΝΤΕΣ ΜΕΤΑ ΛΟΓΟΥ… ΑΓΝΟΙΑΣ

 

Στους διάφορους «ειδικούς του Τίποτα» που μιλούν ακατάσχετα χωρίς να λένε τίποτα (αλλά και όσους τους «επιστρατεύουν» για την εξυπηρέτηση αλλότριων σκοπιμοτήτων) θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι η «ειδική γνώση» για τα εμβόλια-Frankenstein που επικαλούνται συνιστά κραυγαλέα αερολογία δεδομένου ότι ΑΓΝΟΟΥΝ (ΕΞ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ) ΤΙΣ ΑΠΟΡΡΗΤΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ (Interim Report) που καταθέτουν υποχρεωτικά οι κατασκευάστριες φαρμακευτικές εταιρείες (Pfizer, Moderna, AstraZeneca και άλλες ων ουκ εστί αριθμός) μετά την ολοκλήρωση της κάθε φάσης των κλινικών δοκιμών στη Διεύθυνση Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) των ΗΠΑ.

 

Σημειωτέον ότι στον «έλεγχο» αυτών ακριβώς των αναλυτικών Ενδιάμεσων Εκθέσεων από δήθεν «ανεξάρτητες επιτροπές» της FDA βασίζεται η χορήγηση προσωρινής πειραματικής «άδειας χρήσης έκτακτης ανάγκης» για τα εμβόλια.

 

Με δεδομένο το ΑΠΟΡΡΗΤΟ αυτών των Ενδιάμεσων Εκθέσεων, οι (αερο)ομιλούντες απλώς επαναλαμβάνουν τις ανακοινώσεις και τα Δελτία Τύπου (ήτοι, τα διαφημιστικά φυλλάδια) των εταιρειών και, όπως είναι παγκοίνως γνωστό, κανένας παραγωγός δεν προβάλλει τα… αρνητικά του προϊόντος του.

 

Να υπενθυμίσω, μέχρι την τελική φάση των κλινικών δοκιμών των εμβολίων της Pfizer, Moderna και AstraZeneca, κατατέθηκαν στα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας (NIH) των ΗΠΑ εννέα Ενδιάμεσες Εκθέσεις (τρεις Εκθέσεις από κάθε εταιρεία μετά την ολοκλήρωση της κάθε φάσης των κλινικών δοκιμών των εμβολίων τους).

 

Απ’ αυτές τις συνολικά 9 αυστηρά απόρρητες Εκθέσεις, μόνο μία αποσπάστηκε με δικαστική απόφαση (παρά την άγρια αντίσταση της BigPharma και των NIH) ύστερα από προσφυγή του οργανισμού ICAN, με την επίκληση του Νόμου για την Ελευθερία της Πληροφόρησης: Αυτή αφορά την Ενδιάμεση Έκθεση που κατέθεσε η εταιρεία Moderna στις 2 Ιουνίου 2020, όταν ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση των δοκιμών του εμβολίου της. Πρόκειται για μια αναλυτική Έκθεση 730 σελίδων που δεν διαβάστηκαν από κανέναν.

 

ΠΡΟΣ ΑΝΕΥΘΥΝΟΥΣ ΙΔΙΟΤΕΛΩΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝΤΕΣ

 

Σε παγκόσμιο επίπεδο, ένα πλήθος πολιτικών, κυβερνητικών και διοικητικών αξιωματούχων, μεταξύ των οποίων ένας μεγάλος αριθμός αρχηγών κρατών, υπουργών, βουλευτών, διευθυντικών στελεχών μεγάλων εταιρειών και άλλων μελών της παγκόσμιας «αλήτ», νόσησαν από την Covid-19 αλλά κανένας δεν πέθανε: όλοι ανάρρωσαν και επανήλθαν εν τάχει στα καθήκοντά τους χωρίς να κάνουν το -μέχρι πρότινος ανύπαρκτο- εμβόλιο-Frankenstein.

 

Επειδή είναι αφελές να υποστηρίξει κανείς ότι ο «νέος» ιός διαθέτει «ταξική συνείδηση»(!) και προσβάλλει επιλεκτικά τα μη-προνομιούχα κοινωνικά στρώματα, οδηγείται κανείς στο λογικό συμπέρασμα ότι ο κίνδυνος δεν προέρχεται  από τον ιό αλλά από τα καταναγκαστικά επιβαλλόμενα μέτρα για την περιστολή του ιού, μέτρα τα οποία πράγματι έχουν ταξικό πρόσημο: θίγουν αποκλειστικά τα μη-προνομιούχα στρώματα και αφήνουν άθικτες τις εξουσιαστικές και οικονομικές αλήτ. Οι (κατάλληλα επεξεργασμένοι) θάνατοι με (και όχι από) την Covid είναι αποκλειστικό προνόμιο των μη-προνομιούχων κοινωνικών στρωμάτων.

 

ΠΡΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ-FRANKENSTEIN

 

Κάθε πολίτης, ΠΡΙΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ στον εμβολιασμό του, πρέπει να απαιτήσει:

 

(α) ΓΡΑΠΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ για τις πιθανές παρενέργειες του εμβολίου όπως αναφέρονται στις τρεις ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ των κλινικών δοκιμών του της παρασκευάστριας εταιρείας (εν προκειμένω, της PFIZER), και

 

(β) ΓΡΑΠΤΟ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ της διαδικασίας που θα ακολουθήσετε προκειμένου να αποζημιωθείτε για βλάβες που ενδεχομένως θα προκληθούν από το εμβόλιο.

 

Κλεάνθης Γρίβας

 

(ακολουθεί το δημοσίευμα της NewYorkPost)

 

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ (NYPD):

ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ

 

Amanda WoodsΤίνα Μουρ  Νολάν Χικς

NEW YORK POST, 15 Δεκεμβρίου 2020

 

https://nypost.com/2020/12/15/covid-19-vaccine-will-not-be-mandatory-for-nypd-shea-says/?fbclid=IwAR3kMt9jSs0ExNRoW4pLT7I-84SNlza2G64Lcke7Hwd7ZNlgrLb12QcMM5k

 

 

091020dShea2wf

Ο Επιθεωρητής της NYPD Dermot Shea

 

DERMOTSHEA, Επιθεωρητής της NYPD: ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ

 

Το εμβόλιο COVID-19 δεν θα είναι υποχρεωτικό για τα μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης της Νέας Υόρκης (NYPD), δήλωσε ο γενικός επιθεωρητής της Dermot Shea την Τρίτη 15/2/2020, ανακοινώνοντας ότι η NYPD αναμένεται να λάβει την πρώτη παρτίδα του εμβολίου μέσα σε λίγες εβδομάδες: «Δεν θα είναι υποχρεωτικό. Θα είναι κάνουμε ό,τι κάνουμε με τα εμβόλια γρίπης».

 

BILL DE BLASIO, Δήμαρχος της Νέας Υόρκης: ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ

 

Στο ίδιο μήκος κύματος, ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Bill de Blasio, δήλωσε: «Δεν θα χρειαστεί εμβολιασμός [των αστυνομικών] –τουλάχιστον τώρα– γιατί τώρα οι προσπάθειες επικεντρώνονται στην εκπαίδευση των ανθρώπων ώστε να πεισθούν οι άνθρωποι να αγοράσουν αυτό το εμβόλιο εθελοντικά… Και ο καλύτερος τρόπος είναι να απαντήσουμε στις ερωτήσεις. Υπάρχουν πολλές σημαντικές ερωτήσεις… Όσο περισσότερο είναι εθελοντικό είναι το εμβόλιο, τόσο καλύτερα θα είμαστε.

 

«Μιλάμε ακόμα για το πώς θέλουμε να προσεγγίσουμε το εργατικό δυναμικό της πόλης και υπάρχουν διαφορετικά στοιχεία του εργατικού δυναμικού της πόλης που κάνουν διαφορετικά πράγματα», πρόσθεσε.

 

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ(PBA):  Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ

 

Η Police Benevolent Association (PBA) της Νέας Υόρκης, η μεγαλύτερη Ένωση Αστυνομικών του κόσμου, αντιτίθεται στον υποχρεωτικό εμβολιασμό.

 

«Κατά την άποψη της PBA, ο εμβολιασμός αποτελεί προσωπική ιατρική απόφαση που πρέπει να παίρνει κάθε μέλος μας σε συνεννόηση με τον γιατρό του», δήλωσε εκπρόσωπος της Ένωσης στην The Post μέσω e-mail νωρίτερα αυτό το μήνα, αναφερόμενος σε εμβολιασμούς.

 

Ένας αξιωματικός της NYPD χαιρέτισε την ανακοίνωση του επιθεωρητή Shea με δήλωσή του στην Post την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου:

 

«Υπάρχουν κάποιοι σαν εμένα που δεν αρρωσταίνουν ποτέ και θα με αναγκάσουν να πάρω κάτι που θα μπορούσε να με αρρωστήσει; Κόλαση. Όχι δεν θα το κάνω. Δεν αρρωσταίνω από γρίπη, κι έτσι δεν κάνω το εμβόλιο της γρίπης. Και, δεν θα κάνω ούτε αυτό. Χαίρομαι που η υπηρεσία δίνει στους αστυνομικούς το δικαίωμα επιλογής. Είκοσι εκατομμύρια άνθρωποι έχουν προσβληθεί από αυτήν την ασθένεια, αλλά μόνο 300.000 έχουν πεθάνει. Πέρασα αυτήν την πανδημία και εξακολουθώ να επιβιώνω».

 

Σημειώνεται ότι το πρώτο εμβόλιο-[Frankestein] που αναπτύχθηκε από την εταιρεία Pfizer και τη Γερμανία BioNTech με έδρα το Μανχάταν –  πήρε άδεια χρήσης «έκτακτης ανάγκης»  από την Διεύθυνση Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) στις 11 Δεκεμβρίου 2020), και όχι ΠΛΗΡΗ άδεια. Δηλαδή, δεν εγκρίθηκε για ΚΑΝΟΝΙΚΗ αλλά για επείγουσα -ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ- χρήση.

 

Η ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟ-ΜΠΑΡΟΚ «ΘΕΑΤΡΟΥ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ»

 

Ο Μάικ Πενς θα εμβολιαστεί την Παρασκευή μπροστά στις κάμερες

 

Ο Joe Biden θα κάνει δημόσια το εμβόλιο COVID-19 την επόμενη εβδομάδα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης