Ο οδηγός ενός Honda Accord κατέληξε με αρκετά χιλιόμετρα στο τσιμεντένιο διαχωριστικό του αυτοκινητοδρόμου, μετά από έναν περίεργο ελιγμό που δημιουργεί απορίες.

Το βίντεο που τράβηξε η dashcam από το διπλανό όχημα έγινε αμέσως viral με τον άνθρωπο που το ανήρτησε να αναγράφει στον τίτλο «Λογικά ο οδηγός είχε νευριάσει με το πόσο αργά πήγαινε το αυτοκίνητο στην αριστερή λωρίδα και έτσι έγιναν όλα». Κατά πόσο ισχύει όμως αυτό;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν και το βίντεο είναι μικρό σε διάρκεια, φαίνεται πως το Accord δεν περίμενε τα φρένα του Tesla που βρισκόταν μπροστά του και απέφυγε μία σύγκρουση χρησιμοποιώντας το κενό της αριστερή λωρίδας. Όμως η ταχύτητα που είχε αναπτύξει, η απότομη τιμονιά και σίγουρα η απειρία του οδηγού, ήταν αρκετά για να χαθεί ο έλεγχος και το αυτοκίνητο να καρφωθεί πάνω στο διαχωριστικό, ευτυχώς χωρίς να προκαλέσει χειρότερη καραμπόλα.

Τα ενδεχόμενα είναι δύο. Ή ο οδηγός του Accord είχε αφαιρεθεί όντας πίσω από το Tesla και μόλις είδε τα φρένα, προσπάθησε να αποφύγει τα χειρότερα, ή είχε νευριάσει με την χαμηλή ταχύτητα του οχήματος της αριστερής λωρίδας και στην προσπάθεια του να το προσπεράσει από δεξιά, έγινε ο χαμός.

Εσείς τί πιστεύετε;
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης