Επιμέλεια: Δημήτρης Διατσίδης

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Benelli έχει βαλθεί να μας εντυπωσιάζει όλο και περισσότερο και τώρα ετοιμάζεται από τις αρχές του 2023 να μας προσφέρει ένα μοντέλο που έχει πάρα πολλά να προσφέρει και χωρίς ακόμη να έχει ανακοινωθεί η τιμή του, να φαντάζει μια καλή πρόταση στην αγορά.

H Benelli εντυπωσίασε και στην Έκθεση EICMA με όλη τη γκάμα της

Το εντυπωσιακό σε όψη μοντέλο έχει στόχο να κάνει τα ταξίδια μας άνετα και βέβαια να μας “ταξιδεύει” και μέσα στην πόλη, όπου θα εντυπωσιάζει με την παρουσία του. Άλλωστε το Κέντρο Έρευνας & Ανάπτυξης της Benelli στο Pesaro της Ιταλίας, μας δίνει όμορφες μοτοσυκλέτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από το όνομά του το μοντέλο μιλάει για 700 κυβικά σε ένα δικύλινδρο κινητήρα που χαρακτηρίζεται από τα 7 κιλά ροπής και τους 77 ίππους που αποδίδει. Η απόκριση στα διαγράμματα δείχνει πλήρης σε όλο το φάσμα των στροφών, ακόμα και σε ψηλούς ρυθμούς περιστροφής.

Εκεί που το μοτέρ αυτό βοηθάει είναι στο ότι με μόλις 5 λίτρα κατανάλωση και 23 λίτρα ντεπόζιτο η TRK 702 κρατάει ψηλά την παράδοση της μεγάλης αυτονομίας, που έχει η οικογένεια των TRK.

Ένα ακόμη βασικό στοιχείο της άνεσης και της ευκολίας της TRK702 είναι το ύψος σέλας, που στα 790 χιλιοστά είναι κάτω από το νούμερο 800 που συναντάμε στις πιο προσιτές για όχι ψηλούς αναβάτες μοτοσυκλέτες του ανταγωνισμού. Επίσης αυτό το πιο προσιτό από ποτέ για τον μέσο αναβάτη ύψος δίνει και πλήρη κάλυψη από τη ζελατίνα του φέρινγκ.

Αυτά τα χαρακτηριστικά, μαζί με το γνωστό ατσάλινο πλαίσιο χωροδικτύωμα, τις ποιοτικές αναρτήσεις και τα καλά φρένα, όπως και τον πολύ καλό εξοπλισμό, δίνουν ένα θελκτικό σύνολο που περιμένουμε να οδηγήσουμε στους Ελληνικούς δρόμους για να σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις.

Σίγουρα θα περιμένουμε και τις πρώτες ημέρες του 2023 για να μάθουμε την τιμή, που οι φήμες λένε ότι θα ενθουσιάσει τους οπαδούς της Ιταλικής φίρμας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης