Επιμέλεια: Μπάμπης Κελάφης 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Mέσα στο πνεύμα των εορτών έγινε στη Σύρο μια εκδήλωση για φιλανθρωπικό σκοπό, υπενθυμίζοντας την ανάγκη που έχουν συνάνθρωποί μας για φροντίδα, αλληλεγγύη και αγάπη.

Ουσιαστικά επρόκειτο για έναν περίπατο στο κέντρο της πόλης με πολλούς συμμετέχοντες ντυμένους Αη Βασίληδες, με τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν να είναι αφιερωμένα σε ιερό σκοπό, την ενίσχυση μιας φοιτήτριας με καταγωγή από το νησί.

Η 28χρονη Χριστίνα πάσχει από Νωτιαία Μυϊκή Ατροφία, μια νευρολογική νόσο που οδηγεί στην προοδευτική αδυναμία των μυών που χρησιμοποιούνται για την κίνηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μοναδική ελπίδα για την ουσιαστική βελτίωση της ποιότητας ζωής της είναι η μεταφορά της σε εξειδικευμένο Κέντρο Αποκατάστασης, όπου θα λάβει όλη την απαραίτητη φροντίδα και θα υποβληθεί σε εντατικό θεραπευτικό πρόγραμμα.

To ραντεβού των Αη Βασίληδων δόθηκε στην πλατεία Μιαούλη. Κατά τον κατάπλου του blue Star Paros oι συμμετέχοντας βρέθηκαν στο λιμάνι να χαιρετήσουν το αγαπημένο πλοίο της ακτοπλοΐας κι εκείνο με τη σειρά τους υποκλίθηκε στη σημαντική κίνηση τους! Μικροί και μεγάλοι ντυμένοι στα κόκκινα έδωσαν ιδιαίτερο χρώμα στην εορταστική εκδήλωση, που ήταν μια συνδιοργάνωση από το Syros by night, τους Δρομείς Σύρου και το Δήμο Ερμούπολης.

Μια ακόμα ευχάριστη νότα ήταν η χρήση μιας μοτοσυκλέτας, ενός Voge 300 Rally, σαν όχημα ασφαλείας.

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης