Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Λίγο πριν ολοκληρωθεί το 2021 η Piaggio μας είχε ανακοινώσει πώς ετοιμάζει μια νέα, εντυπωσιακή συνεργασία με τον superstar της pop, Justin Bieber. Η νέα αυτή συνεργασία έρχεται να προστεθεί στην συνολική στρατηγική της εταιρείας προς το lifestyle θέλοντας να συνδέσει το όνομά της με ανθρώπους της τέχνης και της μόδας. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως έχουμε δει μεγάλα ονόματα της μόδας να υπογράφουν μοντέλα της Vespa, όπως ο Giorgio Armani, Ο Christian Dior και ο Sean Wotherspoon.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ολόλευκο κράνος, ολόλευκη Sprint, αυτή είναι η άποψη του Justin Bieber.

Λευκό με χρυσές φλόγες!

Το 2022 η Vespa αφήνει στα χέρια του Justin Bieber να σχεδιάσει το δικό του μοντέλο και να δώσει την Total White είναι η Sprint του Justin Bieber.ευκαιρία να στο κοινό να κάνει δική του την Justin Bierber X Vespa. Το μοντέλο πάνω στο οποίο έβαλε τη σφραγίδα του ο διάσημος καλλιτέχνης είναι η Vespa Sprint. Ο Bieber έχει επιλέξει το λευκό χρώμα για να συνοδεύσει την Sprint το οποίο βρίσκεται σε όλα τα σημεία του scooter. Σέλα, ζάντες, πλαστικά, όλα έχουν λευκή απόχρωση κάτι που ήθελε να δώσει ο τραγουδιστής στη σχεδίαση για να ενσωματώσει τη δημιουργική ορμή, τη ζωντάνια και το σθένος – τις αξίες που μοιράζονται τόσο ο Bieber όσο και η Vespa.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Vespa συνοδεύεται από ειδική τσάντα, γάντια και κράνος.

Κρατήσεις από 20 Απριλίου

Η Justin Bieber X Vespa θα είναι διαθέσιμη σε τρεις εκδόσεις με κινητήρες 50, 125 και 150 κ.εκ. ΤοΟι τιμές της σειράς Sprint αρχίζουν από τα 3.590€ και φτάνουν τα 5.140€. φωτιστικό σώμα είναι το κλασικό ορθογώνιο με τεχνολογία LED, ενώ η οθόνη TFT θα έχει δυνατότητα συνδεσιμότητας για να ακούς τα αγαπημένα σου κομμάτι του Bieber. Σε περιορισμένη έκδοση θα υπάρχει μια τσάντα, ένα ζευγάρι γάντια και ένα λευκό κράνος με το απόλυτο «Justin spin», τις φλόγες που είναι σήμα κατατεθέν της Vespa. Ο ίδιος ο Justin Bieber είπε: «Λατρεύω τη Vespa και το να συνεργάζεσαι με μια τόσο κλασική μάρκα είναι πολύ ωραίο. Το να μπορώ να εκφράζομαι, είτε μέσω της τέχνης, της μουσικής, των εικαστικών ή της αισθητικής, το να μπορώ να δημιουργήσω κάτι από το τίποτα – είναι μέρος του εαυτού μου. Σε τελική ανάλυση, ο στόχος στη δημιουργία και τον σχεδιασμό είναι πάντα να βάλεις το δικό σου μοναδικό άγγιγμα στα πράγματα».

Προ κρατήσεις για τη νέα αυτή Vespa θα ξεκινήσουν στις 20 Απριλίου με την τιμή ακόμα να μην έχει ανακοινωθεί.

Το βίντεο της παρουσίασης της Justin Bieber X Vespa.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Vespa GTS: Μια διαχρονική ιστορία περιπέτειας, φινέτσας και στυλ

Το ηλεκτρικό Piaggio 1 στα χέρια της σχεδιάστριας Feng Chen Wang

Με 1.106 τουβλάκια φτιάχνεις μια Vespa 125

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης