Οι πωλήσεις του Street Adventure Τ310 της Daytona το φέρνουν στην πρώτη θέση των ταξινομήσεων μοτοσυκλετών με το καλημέρα!

Εντυπωσιακό, με επιβλητική σχεδίαση και υψηλά ποιοτικά χαρακτηριστικά, κατάφερε να καταλάβει την πρώτη θέση στις συνολικές πωλήσεις μοτοσυκλετών το διάστημα Ιανουάριος – Ιούλιος 2019 με 225 μονάδες (πηγή motorbike.gr). Οι ταξινομήσεις του μάλιστα θα ήταν περισσότερες, εάν η διάθεσή του στην αγορά γινόταν από την αρχή της χρονιάς (ξεκίνησε προς τα τέλη Φεβρουαρίου)!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Τ310 δεν βρέθηκε τυχαία στην κορυφή, καθώς πέραν του ότι είναι μια άκρως ποιοτική μοτοσυκλέτα φέρει και τον πιο πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό της κατηγορίας (κι όχι μόνο):

– Ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη ζελατίνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– Ηλεκτρικό κλείδωμα τιμονιού

– Εκκίνηση κινητήρα χωρίς κλειδί

– Διπλή χαρτογράφηση eco/sport

– Ρυθμιζόμενες μανέτες

– Led φώτα

– Μεγάλη ψηφιακή οθόνη

– Χειριστήρια με κρυφό φωτισμό

– Ηλεκτρικό άνοιγμα της τάπας του ρεζερβουάρ

– Θύρα USB

– Αναδιπλούμενους καθρέφτες

– Αντίβαρα τιμονιού

– Προστατευτικές χούφτες χεριών

– Προστατευτικά κάγκελα

– Σχάρα αποσκευών

… και όλα αυτά στην προσιτή για το ευρύ κοινό τιμή των 4.085€!

Ο κινητήρας του Τ310 είναι υγρόψυκτος, μονοκύλινδρος, διαθέτει τέσσερις βαλβίδες και δύο εκκεντροφόρους, αποδίδει 35,4 ίππους στις 9.500rpm και 3kgm ροπής στις 7.500rpm. Το κιβώτιο ταχυτήτων είναι έξι σχέσεων και η τροφοδοσία γίνεται με ηλεκτρονικό ψεκασμό. Η κατανάλωση (σύμφωνα με την πιστοποιημένη μέτρηση Euro4) φτάνει τα 3,6 λίτρα/ 100 χιλιόμετρα. Δείτε εδώ την εμπειρία μας από την πρώτη επαφή μαζί του και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην ιστοσελίδα της αντιπροσωπείας.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης