Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Suzuki ανακοίνωσε πρόσφατα τον ερχομό μιας ηπιότερης έκδοσης του περίφημου γυμνού της μοντέλου Τον αντικαταστάτη του GSX-S1000F ετοιμάζει η SuzukiGSX-S950. Το εργοστάσιο από το Hamamatsu ωστόσο δε σταματάει να εξελίσσει νέες εκδόσεις στα μοντέλα τις και όπως όλα δείχνουν μέσα στο 2021 θα έχουμε την τουριστική έκδοση του GSX-S1000.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι πληροφορίες μας φέρνουν λοιπόν το GSX-S1000T και ίσως το GSX-S950T, μια τουριστική έκδοση της μοτοσικλέτας. Αυτό το Suzuki έρχεται να αντικαταστήσει το GSX-S1000F το οποίο είχε κανονικό φέρινγκ και μάσκα για καλύτερη κάλυψη από τα στοιχεία της φύσης.

Το GSX-S1000 είναι εξοπλισμένο με σπουδαία τεχνολογικά συστήματα τα οποία θα κληρονομήσει και η τουριστική έκδοση.

Το σπορ DNA της μοτοσικλέτας ίσως δυσκολέψει τις τουριστικές βλέψεις της

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα βασικά στοιχεία του GSX-S δε θα αλλάξουν με τον κινητήρα να είναι ο γνωστός τετρακύλινδρος 999 Θα διαθέτει πολλά ηλεκτρονικά βοηθήματα και καλύτερες τουριστικές δυνατότητες από τον προκάτοχό τουκ.εκ. με απόδοση 150 ίππους, ενώ στην περίπτωση του 950 θα έχει απόδοση 95 ίππους. Φυσικά, θα είναι εξοπλισμένο με σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης, χαρτογραφήσεις στον κινητήρα, ρύθμιση της εμπλοκής του ABS και LED φώτα.

Το βάρος της μοτοσικλέτας θα είναι λίγο μεγαλύτερο από τη γυμνή έκδοση φτάνοντας τα 226 κιλά. Στα χαρτιά που κατάθεσε η Suzuki οι διαστάσεις της μοτοσικλέτας είναι μεγαλύτερες από το γυμνό μοντέλο κάτι που οφείλεται κυρίως στο επιπλέον φέρινγκ και τη μεγαλύτερη ζελατίνα. Η τιμή δεν έχει γίνει γνωστή, ενώ ακόμα δε γνωρίζουμε πότε θα παρουσιαστεί επίσημα. 

Αυτό είναι το GSX-S1000F το οποίο θα αντικαταστήσει το νέο μοντέλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα τσακάλια της Τετάρτης || Ηλίας Κουλούζης “Ο Πιλότος”

Ευχάριστη έκπληξη από τη Suzuki

Ετοιμάζει νέο GSX-R1000 η Suzuki;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης