Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Την Άνοιξη του 2021 η Piaggio είχε παρουσιάσει στην Ασία μια πολύ ιδιαίτερη Vespa Primavera. Το όνομα της Vespa ήταν Pic Nic και επρόκειτο για την πανέμορφη Primavera η οποία διέθετε αρκετές λεπτομέρειες ικανές να την κάνουν να ξεχωρίσει από την απλή έκδοση. Η Vespa Pic Nic πλέον έφτασε στην Ελλάδα με αρκετές αναβαθμίσεις από το αρχικό μοντέλο καθώς διαθέτει ειδικό εξοπλισμό, σχεδιασμένο για να απολαμβάνετε καλύτερα τις βόλτες στον καθαρό αέρα, στις εξορμήσεις εκτός πόλης ή στις κρυμμένες πράσινες γωνιές των πόλεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ειδική κουβέρτα πικ νικ εμπρός, τσάντα-ψυγείο πίσω!

Στο εμπρός και το πίσω μέρος έχουμε σχάρες χρωμιωμένες με καφέ δερμάτινα λουριά, δίχρωμη καφέ/κρεμ Το απόλυτο σύμβολο της ιταλικής φινέτσας και lifestyle.σέλα και μια ιδιαίτερη τσάντα πικ νικ η οποία εφαρμόζεται στο πίσω μέρος του scooter. Μαζί δίνεται και μια εκλεπτυσμένη κουβέρτα για να στρώσεις πάνω το πικ νικ σου. Μέσα στην τσάντα υπάρχει μια έξτρα αφαιρούμενη τσάντα που παίζει το ρόλο του ψυγείου και ένα παγούρι για δροσερό νερό. Το κερασάκι στην τούρτα είναι ένα ιδιαίτερο καπέλο που δίνεται μαζί με όλο το πακέτο σε στιλ Panama.

Τα χρώματα που έχει επιλέξει η Vespa είναι το πράσινο βεραμάν (Verde Pic Nic) και το ασημί (Grigio Pic Nic) με κομψά γραφικά στα πλαϊνά. Οι ζάντες είναι γκρι με ασημί φινίρισμα, ενώ χρωμιωμένο είναι το προφίλ της ποδιάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο τεχνικό κομμάτι, η Primavera είναι διαθέσιμη σε δύο εκδόσεις, με κινητήρα 50 κ.εκ. και κινητήρα 125 κ.εκ. Η τιμή της Primavera 50 Pic Nic είναι στα 4.290€, ενώ η τιμή της Primavera 125 Pic Nic είναι στα 5.290€. Όλα τα μοντέλα της Vespa μπορείτε να τα βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της Piaggio.

Βίντεο της πρώτης παρουσίασης της Pic Nic πίσω στο 2021.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δείτε πως φτιάχτηκε το film της Vespa x Justin Bieber

Η Vespa Elettrica RED στον αγώνα κατά της πανδημίας

Τα τσακάλια της Τετάρτης || Νίκος Παπαδόπουλος «Ο Πατρινός»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης