Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η δράση RED που πήρε το όνομά της από το χρώμα έκτακτης ανάγκης, ιδρύθηκε από τους Bono και Bobby Με κάθε αγορά της Elettrica RED δωρίζεται αυτόματα 100 δολάρια στον οργανισμό ενίσχυσης κατά του Covid.Shriver το 2006 την καταπολέμηση της πανδημίας του AIDS. Σήμερα, πολεμά επίσης την επείγουσα απειλή του Covid και τις καταστροφικές επιπτώσεις του στις πιο ευάλωτες κοινότητες του κόσμου, ανταποκρινόμενο στην ανάγκη για πραγματικά παγκόσμια δράση. Μέχρι σήμερα, η δράση έχει προσφέρει σχεδόν 700 εκατομμύρια δολάρια στο Global Fund, βοηθώντας περισσότερους από 220 εκατομμύρια ανθρώπους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Vespa συμμετέχει ενεργά στη RED από το 2017 όταν παρουσίασε την Vespa 946, ενώ το 2020 προχώρησε στην κατασκευή μιας ειδικής έκδοσης RED της Vespa Primavera. Το τρίτο αποκλειστικό προϊόν που γεννήθηκε από αυτή τη σημαντική συνεργασία είναι η Vespa Elettrica, η ηλεκτρική Vespa η οποία συναντάει με τον καλύτερο τρόπο τις αξίες της προσοχής στην παγκόσμια υγεία και τον σεβασμό για το περιβάλλον και τον πλανήτη.

Πανέμορφη και κατακόκκινη η ηλεκτρική Vespa.

H τιμή της RED στην έκδοση 70km/h είναι στα 7.190€

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Elettrica είναι βαμμένη στο έντονο κόκκινο χρώμα σε όλα τα τμήματά της, το ατσάλινο πλαίσιο, η σέλα, οι ζάντες και το κουστούμι. Υπάρχει ένα διακριτικό ασημί φινίρισμα, ενώ το προφίλ το διατρέχει μια χρωμιωμένη λωρίδα στην ποδιά και στην μπροστινή «γραβάτα». Η Vespa Elettrica RED κατασκευάστηκε με στόχο να ενισχύσει τη δράση του Global Fund. Όποιος λοιπόν αγοράσει το συγκεκριμένο μοντέλο δωρίζονται 100 δολάρια στο Global Fund για την υποστήριξη προγραμμάτων σωτηρίας σε κοινότητες που πλήττονται περισσότερο από τις πανδημίες.

Το Piaggio Group συνεργάζεται σε όλα τα επίπεδα με τη δράση RED. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η συμμετοχή της ομάδας MotoGP της Aprilia με τις μοτοσικλέτες βαμμένες κόκκινες και το μεγάλο λογότυπο RED στα φέρινγκ.

Βίντεο παρουσίασης της RED.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα τσακάλια της Τετάρτης || Νίκος Παπαδόπουλος «Ο Πατρινός»

Η Piaggio αναλαμβάνει τα ηνία του ACEM

Στις 6.099€ η μοναδική Vespa Sprint 125 του Justin Bieber

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης