Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η κουλτούρα και το στυλ της Vespa ήταν ανέκαθεν στοιχεία τα οποία την έκαναν να ξεχωρίζει. Η εικονική Οι Sprint Bieber διαθέτουν σύστημα συνδεσιμότητας Vespa MIA.ιταλική μάρκα σε καμία περίπτωση δεν έχει επαναπαυθεί στις δάφνες του παρελθόντος και επενδύει συνεχώς σε δημιουργικά project τα οποία θα ενισχύσουν τη θέση της στον κόσμο των δύο τροχών, αλλά και της μόδας και του lifestyle.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απόδειξη των παραπάνω είναι η εντυπωσιακή συνεργασία με τον Justin Bieber, τον διάσημο σταρ της μουσικής με εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο. Ο Αμερικανός καλλιτέχνης συνεργάστηκε με την Vespa και δημιούργησε μια μοναδική Sprint η οποία φέρει την υπογραφή του. Ο λευκός χρωματισμός με τις διακριτικές φλόγες στο πίσω μέρος δίνουν έναν έντονο χαρακτήρα στο scooter, ενώ η σέλα και οι τροχοί ακολουθούν επίσης τη λευκή αισθητική που έχει δώσει ο Bieber.

Ο Justin Bieber είναι ο τέταρτος καλλιτέχνης που αναλαμβάνει να σχεδιάσει μια Vespa... και έπεται συνέχεια!

Αξεσουάρ σχεδιασμένα από τον Αμερικανό τραγουδιστή

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Sprint του Bieber είναι διαθέσιμη σε τρεις επιλογές κινητήρα, 50 κ.εκ., 125 κ.εκ. και 150 κ.εκ. με τις τιμές να διαμορφώνονται στα 4.599€ (50cc), 6.099€ (125cc), 6.199€ (150cc). Η επεμβάσεις του τραγουδιστή πάντως δεν σταματούν στο scooter καθώς έχει ετοιμάσει και κάποια ειδικά αξεσουάρ για να συνοδεύσει το μοντέλο. Ένα ολόλευκο κράνος έρχεται να προστεθεί στη λίστα των αξεσουάρ με λευκή εσωτερική επένδυση, ένα σετ γάντια και μια ειδική βαλίτσα/τσάντα η οποία τοποθετείται στο πίσω μέρος της Vespa, έρχονται να ενισχύσουν το στιλιστικό αποτέλεσμα του scooter.

Το κράνος φέρει την υπογραφή του τραγουδιστή.

Όσο για το τεχνικό κομμάτι των Vespa Sprint ακολουθούν τις σύγχρονες τεχνολογίες όλων των μοντέλων της ιταλικής μάρκας με σύγχρονους κινητήρες i-get απόδοσης 11 ίππων (125cc) και 12,5 ίππων (150cc). Οι τροχοί είναι 12 ιντσών και η μετάδοση γίνεται μέσω αυτόματου κιβωτίου CVT. Τα ιδιαίτερα scooter της Vespa με την υπογραφή του Justin Bieber μπορείτε να τα βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της Piaggio.

Το βίντεο παρουσίασης της Sprint.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συνταγή που κερδίζει δεν αλλάζει!

Ποια Vespa είναι εμπνευσμένη από αγώνα του 1951;

Vespa GTS: Μια διαχρονική ιστορία περιπέτειας, φινέτσας και στυλ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης