Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Ο Ευρωπαϊκός Σύνδεσμος Κατασκευαστών Μοτοσικλέτας (ACEM) συνεδρίασε στις Βρυξέλλες πριν από μερικές ημέρες με στόχο να οριστεί νέος Πρόεδρος της ένωσης. Ο CEO της Piaggio Group και Πρόεδρος της Piaggio Fast Forward, της αμερικανικής εταιρείας που εξειδικεύεται στη ρομποτική, Michele Colaninno ορίστηκε ως νέος Πρόεδρος του ACEM και θα αναλάβει να φέρει εις πέρας το δύσκολο έργο της επόμενης μέρας των δικύκλων στην παγκόσμια αγορά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον ACEM συμμετέχουν όλοι οι παγκόσμιοι όμιλοι κατασκευής μοτοσικλετών και scooter και παράλληλα με τον ορισμό νέου Προέδρου είχαμε και αναδιάρθρωση του συμβουλίου αντιπροέδρων. Πλέον οι τρεις Αντιπρόεδροι του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Κατασκευαστών Μοτοσικλέτας είναι οι Stefan Pierer της KTM, Markus Schramm της BMW Motorrad και Eric de Seynes της Yamaha Europe.

Ο Michele Colaninno έτοιμος για δράση!

Ο Michele Colaninno είναι έτοιμος να υλοποιήσει το project Vision 2030+ για μια πιο βιώσιμη μέρα στις μετακινήσεις. «Ως νέος Πρόεδρος του ACEM, εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου στους κατασκευαστές μοτοσικλετών για την εμπιστοσύνη τους στον Όμιλο Piaggio για αυτό τον ρόλο που μου ανατίθεται, τον γεμάτο κύρος και προκλήσεις, τον οποίο και δεσμεύομαι να φέρω εις πέρας», σχολίασε ο Michele Colaninno.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ανυπομονώ να συνεργαστώ με όλα τα μέλη του συνδέσμου για την προώθηση των προτεραιοτήτων μας, όπως περιγράφονται στο Vision 2030+, το έγγραφο στρατηγικής του ACEM, ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες κινητικότητας του μέλλοντος σε έναν ολοένα και πιο βιώσιμο κόσμο. Με αυτό το στόχο και το όραμα, η ευρωπαϊκή βιομηχανία μοτοσικλετών θα συνεχίσει να εργάζεται για να φέρει στην αγορά καινοτόμα οχήματα χαμηλών εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα, για αναψυχή και αστική μετακίνηση. Επίσης, ως μέρος του Vision 2030+, θα εντείνουμε τον διάλογό μας με τα θεσμικά όργανα της ΕΕ προκειμένου να ενισχύσουμε τη βιομηχανική συνεργασία σε στρατηγικούς τομείς, όπως είναι η συνδεσιμότητα, η ασφάλεια και η ηλεκτροδότηση».

Ο Colaninno είναι Πρόεδρος και της Piaggio Fast Forward με εφαρμογές ρομποτικής στην καθημερινότητα.

Βασικός στόχος της ACEM είναι να προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές προκειμένου η μοτοσικλέτα όχι μόνο να ακολουθήσει τη ροή των πραγμάτων στην «πράσινη» μεταστροφή, αλλά να παίξει και ένα βασικό ρόλο στις μετακινήσεις του μέλλοντος.

Ιταλική πινελιά στο συμβούλιο της ACEM.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποια είναι τα εντυπωσιακά νέα συστήματα ασφάλειας του νέου Piaggio MP3

Νέα δελεαστική τιμή για το Aprilia SR GT 125

Στις 6.099€ η μοναδική Vespa Sprint 125 του Justin Bieber

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης