Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Triumph στις αρχές του 2021 είχε παρουσιάσει μια ειδική έκδοση της Street Twin την οποία είχε ονομάσειΟι συγκεκριμένες μοτοσικλέτες θα είναι διαθέσιμες μόνο για έναν χρόνο! Gold Line. Η συγκεκριμένη μοτοσικλέτα είχε premium αισθητική με πολλά σημεία βαμμένα σε χρυσό χρώμα και κατασκευάστηκαν μόλις 1.000 μονάδες της συγκεκριμένης έκδοσης. Εκείνο που εντυπωσίασε τους Βρετανούς ήταν ότι πουλήθηκαν όλα τα Gold Line Street Twin κάτι που τους άνοιξε την όρεξη για ακόμα περισσότερο… χρυσό στις μοτοσικλέτες τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το 2022 η Triumph λοιπόν θα δώσει στους πελάτες της μια καινούρια σειρά Bonneville η οποία θα έχει ξεχωριστές χρυσές λεπτομέρειες σε ιδιαίτερους χρωματισμούς. Τα μοντέλα στα οποία θα επέμβει η Triumph είναι τα T120, T100, T120 Black, Bobber, Street Scrambler, Scrambler 1200 και Speedmaster. Κάθε ένα από αυτά θα έχουν έναν ιδιαίτερο σχεδιασμό στη σειρά Gold Line ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί μόνο για έναν χρόνο, δηλαδή για το 2022.

Η T100 σε έναν μοναδικό χρωματισμό για το 2022.

Οι χρυσές πινελιές κάνουν ακόμα πιο premium τις Bonneville της Triumph

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ξεκινώντας από τα T120 και T100 οι μοτοσικλέτες είναι βαμμένες στο πράσινο και ασημί με την χειροποίητη Η κάθε μοτοσικλέτα θα φέρει την υπογραφή του καλλιτέχνη που την έβαψε.υπογραφή Gold Line στο ρεζερβουάρ και φυσικά τη χρυσή γραμμή που διατρέχει το πάνω μέρος. Στη συνέχεια έχουμε το T120 Black το οποίο έρχεται σε ματ μαύρο χρώμα και ασημί, επίσης με τη χαρακτηριστική χρυσή γραμμή στο ρεζερβουάρ.

Εντυπωσιακό είναι το Bonneville Bobber το οποίο είναι βαμμένο σε κόκκινο και μαύρο χρώμα. Στην περίπτωση του Bobber το λογότυπο στο πλαϊνό καπάκι είναι καινούριο και μοναδικό για τη συγκεκριμένη μοτοσικλέτα. Στα Scrambler μοντέλα βρίσκουμε ματ μπλε χρωματισμό για το Street Scrambler, ενώ για το Scrambler 1200 XE έχουμε πορτοκαλί, ασημί χρωματισμό και για το Scrambler 1200XC έχουμε κόκκινο, γκρι χρωματισμό. Τέλος, το Speedmaster είναι βαμμένο σε ασημί χρώμα με δύο μαύρες λωρίδες να το διατρέχουν, φυσικά με τις χρυσές πινελιές να του δίνουν μια premium αισθητική.

Η σειρά Gold Line των Bonneville θα είναι διαθέσιμη μόνο το 2022. Οι τιμές αναμένουμε να ανακοινωθούν, ενώ μαζί με κάθε μοτοσικλέτα θα υπάρχει η αντίστοιχη λίστα με αξεσουάρ Gold Line της Triumph.

Το βίντεο παρουσίασης της Gold Line Bonneville.

 

Πανέμορφη και άγρια η Scrambler 1200 XE!

Η πιο εκλεπτυσμένη έκδοση είναι η Speedmaster.

Η Street Scrambler είναι η μοναδική με το ματ μπλε χρωματισμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παρουσιάστηκε το Triumph Tiger Sport 660 και έρχεται στην τιμή των 9.290€

Το Triumph Tiger 1200 πατάει… άσφαλτο

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης