Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Το μικρό supersport μοντέλο της CFMoto είναι πλέον στη χώρα μας για να καλύψει τόσο τις καθημερινές σας Μέσα στον Φεβρουάριο θα είναι διαθέσιμο το νέο 300SRμετακινήσεις όσο και να ανεβάσει την αδρεναλίνη σας. Το 300SR θα αλλάξει την καθημερινότητά σου καθώς πρόκειται για μια ποιοτική μοτοσικλέτα με σπορ χαρακτηριστικά, ιδανική για ανήσυχους νέους που θέλουν αδρεναλίνη με στιλ και κορυφαία οδική συμπεριφορά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κινητήρας του 300SR είναι ο γνωστός μονοκύλινδρος των 292,4 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 29,1 ίππους και ροπή 25,3Nm με δυνατά του σημεία την ευστροφία και τη γραμμικότητα. Ο ψεκασμός είναι της Bosch και προσφέρει εξαιρετική απόκριση και οικονομία στο καύσιμο, ενώ υπάρχει και άξονας ισορροπία για να μειώσει τους κραδασμούς και να ομαλοποιήσει την απόδοση.

Πολύ επιθετική ουρά, ιδανική για να τραβήξει τα βλέμματα στα φανάρια!

Πολύ δυνατά αξεσουάρ και σύγχρονες λύσεις συνδεσιμότητας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα φρένα του 300SR είναι πολύ δυνατά με έναν δίσκο 292mm εμπρός και 4πίστονη δαγκάνα και έναν δίσκο 220mm πίσω. Το ABS είναι της Continental βοηθώντας στην ασφάλεια και την αυτοπεποίθηση του αναβάτη, ενώ τα ελαστικά είναι 110/70/17 εμπρός και 140/60/17 πίσω. Η ανάρτηση εμπρός είναι ένα πιρούνι ανεστραμμένο 37mm και πίσω ένα μονό αμορτισέρ.

Πολύ σύγχρονος είναι ο πίνακας οργάνων με TFT οθόνη αυτόματης ρύθμισης της φωτεινότητας με πολλές πληροφορίες και δυνατότητα σύνδεσης με smartphone για ακόμα περισσότερη διαδραστικότητα.

Η τιμή του νέου 300SR είναι 3.990€ και μπορείτε να το βρείτε στους επίσημους συνεργάτες της CFMoto.

Όλα τα στοιχεία για το CFMoto 300SR ΕΔΩ

TFT οθόνη με πολλές πληροφορίες και σύνδεση με το smartphone σας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ετοιμάζει νέο 250NK η CFMoto

Πρώτες επίσημες εικόνες του CFMoto MT800

Το πρώτο ηλεκτρικό scooter της CFMoto

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης