Μια νέα προωθητική ενέργεια από την Kawasaki μας δίνει τη δυνατότητα απόκτησης ενός μοντέλου Versys ακόμα πιο εύκολα.

Οι νέες προτεινόμενες τιμές λιανικής για τα μοντέλα Versys έχουν άμεση ισχύ και θα διαρκέσουν έως και το Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019. Αυτό σημαίνει πως μπορείτε να αποκτήσετε τα παρακάτω μοντέλα με κέρδος έως και 600€ (αρκεί να βιαστείτε).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
  •     Versys-Χ 300 στα 5.590€ (από 5.990€)
  •     Versys 650 στα 8.290€ (από 8.690€)
  •     Versys 1000 στα 13.990€ (από 14.590€)
  •     Versys 1000 SE στα 17.390€ (από 17.990€)

Versys-X 300: Συνδυάζει το εντυπωσιακό στυλ ενός μεγάλου adventure με το χαμηλό λειτουργικό κόστος και την ευχρηστία μιας μικρής μοτοσυκλέτας. Με δυνατό δικύλινδρο κινητήρα 40 ίππων, οικονομική κατανάλωση και αυτονομία πάνω από 400χλμ., ακτινωτές ζάντες 19”-17” και αναρτήσεις μεγάλης διαδρομής, είναι σχεδιασμένο για να καλύψει όλες τις ανάγκες ενός αναβάτη, από την καθημερινή μετακίνηση στην πόλη μέχρι μακρινά περιπετειώδη ταξίδια και οδήγηση εκτός δρόμου για ανακάλυψη απάτητων μονοπατιών και διαδρομών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Versys 650: Mια πολυχρηστική μοτοσυκλέτα που δεν κατατάσσεται εύκολα σε μια συγκεκριμένη κατηγορία. Με αναρτήσεις μεγάλης διαδρομής, sport τροχούς 17”, όρθια θέση οδήγησης και έναν δικύλινδρο σε σειρά κινητήρα ρυθμισμένο για μεγαλύτερη απόδοση στο χαμηλό-μεσαίο φάσμα στροφών, το Versys 650 είναι ένας sport μαχητής, ένας σύντροφος για την πόλη και ένας κατακτητής των ορεινών δρόμων στη συσκευασία του ενός.

Versys 1000/SE: Mε πλούσιο εξοπλισμό, state-of-the-art τεχνολογία και συναρπαστικό τετρακύλινδρο σε σειρά κινητήρα, είναι έτοιμο να απαντήσει στο κάλεσμα για περιπέτεια, με οδηγική απόλαυση και ασφάλεια για τον αναβάτη και απαράμιλλη άνεση για τον συνεπιβάτη. Ο επιπλέον εξοπλισμός της έκδοσης SE περιλαμβάνει ηλεκτρονικά ελεγχόμενες αναρτήσεις, quick shifter, LED cornering lights, συνδεσιμότητα με smartphone και βαφή υψηλής αντοχής, ολοκληρώνοντας ένα πλήρες πακέτο υψηλής τεχνολογίας & τεχνογνωσίας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα της αντιπροσωπείας εδώ.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης