Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Aprilia είναι ασταμάτητη τους τελευταίους μήνες παρουσιάζοντας συνεχώς νέα πράγματα σε όλους τους Πρωτάθλημα 6 αγώνων στην Ιταλία…τομείς. Το εργοστάσιο του Noale αυτή τη φορά επένδυσε πάνω στο Aprilia RS660 προκειμένου να κατασκευάσει μια αγωνιστική έκδοση του μοντέλου το οποίο ονομάζει Trofeo. Με αυτό μπορεί ο καθένας να πάρει μέρος σε αγώνες μοτοσικλέτας (για την ώρα μόνο στην Ιταλία) χωρίς να ξοδέψει μια περιουσία με μια σύγχρονη και ταχύτατη μοτοσικλέτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η RS660 Trofeo θα έχει ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά με την απλή RS με απόδοση 100 ίππους.

Κάν΄το όπως ο Rossi και ο Stoner

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Aprilia επενδύει σε αυτού του είδους τις μοτοσικλέτες οι οποίες έχουν την Μόνο για αγωνιστική χρήση θα είναι διαθέσιμη η RS660 Trofeo.εμπορική φιλοσοφία «Κερδίζεις την Κυριακή, αγοράζεις τη Δευτέρα». Στο παρελθόν είχε κατασκευάσει τα δίχρονα Aprilia RS250 Trofeo και ακόμα πιο παλιά τα AF1 Trofeo, με τα οποία δημιουργούσε τοπικά πρωταθλήματα σε όλον τον κόσμο και έφτιαχνε τα μεγαλύτερα ταλέντα. Αναβάτες όπως ο Casey Stoner, ο Cal Crutchlow, ακόμα και ο μεγάλος Valentino Rossi οδήγησαν στην εφηβική τους ηλικία τέτοιες μοτοσικλέτες σε ενιαία πρωταθλήματα και γαλουχήθηκαν στις πίστες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το RS660 Trofeo είναι εξελιγμένο μαζί με διάφορες εταιρείες εξαρτημάτων όπως η Brembo, η SC-Project, η Andreani και η Pirelli, οι οποίες βοήθησαν προκειμένου να δημιουργηθεί μια εξαιρετική μοτοσικλέτα στην πίστα, γρήγορη, αλλά κυρίως ευκολοδήγητη. Στην Ιταλία, θα πραγματοποιηθούν 6 αγώνες του πρωταθλήματος Aprilia Trofeo, δύο στο Misano, και από ένας στην Imola, στο Mugello και στη Vallelunga. Ίσως τα επόμενα χρόνια να έχουμε και στην Ελλάδα ένα ενιαίο πρωτάθλημα Aprilia RS600 Trofeo, το οποίο έχει και μεγαλύτερο νόημα, καθώς θα είναι χαμηλό το κόστος και οι νεαροί αναβάτες θα οδηγήσουν μια σύγχρονη αγωνιστική μοτοσικλέτα.

θα περιμένουμε και Race Replica του Trofeo στην παραγωγή το 2022...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με 214 ίππους το νέο Aprilia RSV4, φρεσκάρισμα στο Tuono V4

Οι πρώτες εικόνες του νέου Aprilia Tuareg 660

Έτοιμο το Aprilia Tuono 660

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης