Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Aprilia είχε ήδη ανοίξει τα χαρτιά της από την αρχή της χρονιάς για μια ειδική έκδοση του RS660 η οποίαΣτο πακέτο των ηλεκτρονικών προστέθηκε η RACE επιλογή βγαλμένη από το αγωνιστικό τμήμα της Aprilia. προοριζόταν για χρήση πίστας. Η RS660 Trofeo παρουσιάστηκε αρχικά στα πρωταθλήματα της Ιταλίας και έπειτα έκανε την εμφάνισή της στο ενιαίο πρωτάθλημα της Αμερικής, ενώ τώρα περνάει στην παραγωγή και γίνεται το επόμενο αγαπημένο σου track bike.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη Βαρκελώνη η Aprilia παρουσίασε την ειδική έκδοση Trofeo της RS660, η οποία πλέον δεν παραγγέλνεται μέσω κάποιας αγωνιστικής ομάδας ή κάποιας ομοσπονδίας, αλλά μπορεί ο κάθε ιδιώτης να αποκτήσει. Η μοτοσικλέτα παραμένει για αποκλειστική χρήση στην πίστα, ωστόσο έχοντας απαλλαχθεί από όλα εκείνα που απαιτούνται για να περάσει τις προδιαγραφές η ισχύς έχει ανέβει στους 105 ίππους.

Η εξάτμιση είναι της SC-Project, η οποία μειώνει το βάρος και βελτιώνει την απόδοση.

Με 14.700€ παίρνεις το απόλυτο track bike

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αλλαγές έχουμε στο τιμόνι με καινούρια clip-on, το πιρούνι είναι της Adreani και πίσω έχουμε ένα μονό Το Trofeo ήδη συμμετέχει στα πρωταθλήματα Ιταλίας και Αμερικής.αμορτισέρ της Ohlins. Η εξάτμιση είναι της SC-Project, ενώ είναι εφοδιασμένο με αγωνιστικές χαρτογραφήσεις για να βγεις στην πίστα έτοιμος να κερδίσεις τον κάθε αγώνα.

Το βάρος της μοτοσικλέτας έχει πλέον περιοριστεί στα 152 κιλά και αποτελεί μια από τις πιο ελαφριές μοτοσικλέτες της μεσαίας κατηγορίας supersport που μπορεί να βρει κανείς. Η τιμή της RS660 Trofeo είναι στις 14.700€!

Οι διακόπτες έχουν αντικατασταθεί με τους αγωνιστικούς της Aprilia, το ίδιο και η τιμονόπλακα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με αυτή τη μοτοσικλέτα αρχίζεις την καριέρα σου στους αγώνες

Aprilia και Dovizioso μαζί όλο το 2021

Παρουσιάστηκε η Aprilia RS125

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης