Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Οι εταιρίες με ηλεκτρικά scooter φυτρώνουν σαν τα μανιτάρια στις μέρες μας και μάλιστα προσφέροντας πάραΣτην Κηφισιά το κεντρικό κατάστημα… πολύ καλά και ποιοτικά προϊόντα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μία από αυτές είναι η ισπανική Silence η οποία βρίσκεται ήδη στην χώρα μας με την αρωγή της εταιρίας Interpegasus Management και προσφέρει ηλεκτρικά scooter για καθημερινή αστική μετακίνηση, αλλά και για επαγγελματική χρήση.

Η αισθητική του ισπανικού scooter είναι εξαιρετική

Τρία χρόνια εγγύηση στις μπαταρίες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κορυφαίο μοντέλο της φίρμας είναι το S01, ένα scooter εξοπλισμένο με ηλεκτροκινητήρα 7kW (9,4 ίπποι) καιΦρένα με σύστημα CBS… τελική ταχύτητα περιορισμένη στα 100Km/h. Διαθέτει τρία προγράμματα οδήγησης – Eco, City και Sport – με την αυτονομία να ξεπερνάει τα 120 χιλιόμετρα. Εντυπωσιακό είναι το σύστημα αποσπώμενης μπαταρίας 5,6kWh το οποίο όταν αφαιρεθεί από το scooter μετατρέπεται σε mini τροχήλατη βαλίτσα για να μεταφερθεί εύκολα και με ασφάλεια. Η τιμή του είναι 7.135€ με εγγύηση 2 ετών στο scooter και 3 ετών στις μπαταρίες.

Το S03 είναι ιδανικό για διανομείς με ικανότητα φόρτωσης πάνω από 100 κιλά

Και επαγγελματικά scooter στην γκάμα

Στην γκάμα της Silence υπάρχει και το S02 σε δύο εκδόσεις, High Speed και Low Speed, ενώ θα βρείτε και επαγγελματικά scooter για διανομείς. Σε επαγγελματικά διατίθενται τα S02 και το S03, ένα τρίτροχο με δύο τροχούς στον πίσω άξονα για μεγαλύτερο ωφέλιμο φορτίο.

Τα ποιοτικά scooter της Silence μπορείτε να τα βρείτε στο ολοκαίνουριο κατάστημα της εταιρίας στην Κηφισιά, Κυριαζή 13, και φυσικά στην ιστοσελίδα της Silence Urban Ecomobility.

 

Η μπαταρία του Silence γίνεται βαλιτσάκι για εύκολη μεταφορά

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης