Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η CFMoto έδωσε στη δημοσιότητα ακόμα ένα βίντεο με το καινούριο της 800MT το οποίο αναμένουμε να το Μεγάλη οθόνη TFT με πολλές πληροφορίες και συνδεσιμότητα με smartphoneδούμε στην Ελλάδα σύντομα. Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό adventure μοντέλο το οποίο είναι εξοπλισμένο με κορυφαία συστήματα τόσο στην άνεση όσο και στην ασφάλεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο δεύτερο βίντεο της παρουσίασης του 800MT μας δείχνει την τελική έκδοση της μοτοσικλέτας με εκλεπτυσμένα γραφικά και λογότυπα του μοντέλου. Ο κινητήρας είναι δικύλινδρος 799 κ.εκ. απόδοσης 94 ίππων και 77Nm ροπής στις 6.500 σ.α.λ. της KTM. Το κιβώτιο ταχυτήτων διαθέτει quickshifter τόσο για ανέβασμα όσο και για κατέβασμα ταχυτήτων χωρίς συμπλέκτη.

Εικόνα από την επίσημη παρουσίαση του 800MT στην Κίνα.

Εξοπλισμός που θα ζήλευαν πολλά ευρωπαϊκά και ιαπωνικά εργοστάσια

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον εξοπλισμό βρίσκουμε σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί το οποίο μοιάζει με εκείνο της BMW, Ζηλευτός εξοπλισμός με τιμή που αναμένεται να προκαλέσει σοκ!προστατευτική ποδιά κινητήρα από αλουμίνιο, κεντρικό σταντ και αμορτισέρ τιμονιού. Στάνταρ είναι οι χούφτες, τα θερμαινόμενα grip και η θερμαινόμενη σέλα, ενώ η ζελατίνα είναι ρυθμιζόμενη. Οι αναρτήσεις είναι της ΚΥΒ και τα φρένα της J.Juan.

Το νέο 800ΜΤ είναι επίσης εξοπλισμένο με σύστημα αυτόματου ρυθμιστή ταχύτητας (Cruise Control), ελαστικά tubeless σε ακτινωτές ζάντες και ενημέρωση για την πίεση των ελαστικών. Το κερασάκι στην τούρτα είναι το σύστημα Cornering ABS που διαθέτει η μοτοσικλέτα που μεγιστοποιεί την ασφάλεια στο φρενάρισμα κατά τη διάρκεια της στροφής.

Η τιμή του 800MT αναμένεται να είναι πολύ ανταγωνιστική και σύντομα θα έχουμε ενημέρωση για το πότε θα το έχουμε στη χώρα μας.

Το δεύτερο βίντεο της CFMoto για το 800MT

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε τρεις εκδόσεις το CFMoto CL-X 700

Στην Αυστραλία παρουσίασε η CFMoto τη νέα έκδοση 650NK SP

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης