Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

H CFMoto ετοιμάζει την αντεπίθεση της στην Ευρώπη έχοντας στη φαρέτρα της το νέο εντυπωσιακό Το CL-X700 είναι εξαρχής σχεδιασμένο και για την ευρωπαϊκή αγοράμοντέρνο-ρετρό CL-X 700. Το συγκεκριμένο μοντέλο είχε παρουσιαστεί πρώτη φορά στην EICMA το 2019 και αμέσως προκάλεσε το ενδιαφέρον πολλών αγορών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το 2022 η CFMoto ετοιμάζει τρεις εκδόσεις του μοντέλου. Πρόκειται για τις εκδόσεις Heritage, Sport και Adventure οι οποίες αναμένονται και στην Ευρώπη. Το καλοκαίρι του 2021 μάλιστα αναμένεται να έχουμε το CL-X 700 στην αγορά της Ιταλίας κάνοντας δυναμικά το ντεμπούτο του στην έκδοση Heritage.

Με βαλίτσες, ψηλή ζελατίνα και χωμάτινα ελαστικά θα είναι η adventure έκδοση του CL-X 700.

Μέσα στο 2022 αναμένεται να έρθει στην Ευρώπη (και στην Ελλάδα) το CL-X 700

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι εκδόσεις Sport και Adventure θα είναι έτοιμες το 2022 μαζί με το κορυφαίο και πολυαναμενόμενο adventureΗ συνεργασία της CFMoto με την KTM αποδίδει… λαχταριστούς καρπούς μοντέλο της φίρμας, το 800MT. Λίγα πράγματα γνωρίζουμε ακόμα για τα τεχνικά στοιχεία του CL-X. Ο κινητήρας θα είναι δικύλινδρος σε σειρά 692 κ.εκ. με απόδοση 73 ίππους, το βάρος της μοτοσικλέτας θα είναι κοντά στα 185 κιλά, ενώ τα φρένα θα είναι της JJuan.  

Η επόμενη χρονιά λοιπόν από ότι φαίνεται θα είναι πολύ σημαντική για την κινεζική φίρμα η οποία στοχεύει να εντυπωσιάσει την ευρωπαϊκή αγορά τόσο με την πανέμορφη σειρά CL-X 700 όσο και με το 800MT το οποίο είναι εξοπλισμένο με κινητήρα της KTM.

Η Sport έκδοση είναι με μονόσελο, διαφορετικές ζάντες και χαμηλότερο τιμόνι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μέσω Facebook το νέο CFMoto CLX 700

Επιβεβαιώθηκε η έλευση του CFMoto 800MT

Το ATV της Polaris με τους 181 ίππους

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης