Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πριν από λίγες ημέρες η ελληνική εταιρεία κατασκευής οχημάτων RCH Automotive φιλοξένησε στις  Λέτε κάτι να αλλάξει;  εγκαταστάσεις της στην Κατερίνη στελέχη της ΝΔ.

Μεταξύ αυτών, ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Γιάννης Κεφαλογιάννης, ο πρώην (και νυν βουλευτής) Υφυπουργός Μιχάλης Παπαδόπουλος και οι βουλευτές Πιερίας, Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου, Φώντας Μπαραλιάκος και Σάββας Χιονίδης.

Και οι πέντε συνομίλησαν με στελέχη της ελληνικής εταιρείας προκειμένου να διορθωθούν τα κακώς κείμενα στον κλάδο του αυτοκινήτου προκειμένου να υπάρξει στήριξη και ανάπτυξη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Δοκιμή από πρώτο χέρι

Την ευκαιρία μάλιστα να οδηγήσουν και να δοκιμάσουν ένα από τα μοντέλα της RCH Automotive είχαν οι, Άλλο να το ακούς και άλλο να το οδηγείς…Γιάννης Κεφαλογιάννης και Μιχάλης Παπαδόπουλος.

Με αυτόν τον τρόπο διαπίστωσαν και ιδίοις όμμασι πως αυτό που φαντάζει απίστευτο και κάτι μακρινό είναι χειροπιαστό και μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερο αν διορθωθεί το κομμάτι της ελληνικής γραφειοκρατίας.

Όπως θα δείτε και στο αποκλειστικό video του zougla.gr, ο Μιχάλης Παπαδόπουλος σε ρόλο οδηγού και ο Γιάννης Κεφαλογιάννης σε ρόλο συνοδηγού, πήραν ένα από τα αυτοκίνητα και έφυγαν για… δοκιμή.

 

Διαβάστε επίσης: Ενδιαφέρον της κυβέρνησης για την ελληνική εταιρεία κατασκευής αυτοκινήτων RCH Automotive

 

Δείτε το σχετικό video…

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης