Άγιο είχε στο σημερινό αγώνα της Formula 1o πιλότος της HAAS Romain Grosjean ο οποίος λίγα δευτερόλεπτα αφότου ξεκίνησε  είχε ένα τρομακτικό ατύχημα.

Συγκεκριμένα στην προσπάθειά του να μην έρθει σε επαφή με άλλους οδηγούς, βγήκε εκτός πίστας, και έπεσε πάνω σε μία προστατευτική μπαριέρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μονοθέσιο έχει βγει εκτός, έχει πέσει πάνω στην μπαριέρα και γίνεται έκρηξη...

Κόπηκε στη μέση

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που έγινε έκρηξη στο μονοθέσιο, κόπηκε στη μέση και πήρε φωτιά. Ευτυχώς οι άνθρωποι του αγώνα αντέδρασαν άμεσα, ο πιλότος κατάφερε να βγει και τελικά η φωτιά σβήστηκε. Από τις πρώτες πληροφορίες ο Grosjean έχει μικρά εγκαύματα στα χέρια και στο πόδι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εξαιτίας του συμβάντος βγήκαν κόκκινες σημαίες και ο αγώνας σταμάτησε μέχρι να μεταφερθεί εκτός ο πιλότος αλλά και να επισκεαστεί η ζημιά.

Σε κάθε περίπτωση η άμεση επέμβαση των ανθρώπων της πίστας έπαιξε το ρόλο της όπως φυσικά και τα μέτρα ασφαλείας που έχουν εξελίξει οι ομάδες για τα μονοθέσια…

 

 

 

Ο Romain Grosjean ίσα που προλαβαίνει να βγει από το φλεγόμενο μονοθέσιο...

 

Υποβασταζόμενος ο πιλότος της HAAS μεταφέρεται στο ασθενοφόρο

 

Ευτυχώς όλα καλά με μικρά εγκαύματα για τον Grosjean

 

To σημείο που έπεσε το μονοθέσιο του Grosjean. Όπως μπορείτε να δείτε οι άνθρωποι της πίστα κάνουν εργασίες επιδιόρθωσης για να ξεκινήσει και πάλι ο αγώνας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης