Η Alfa Romeo ετοιμάζεται να τιμήσει το εξαιρετικό της μοντέλο 4C Spider με μια ειδική έκδοση σε πολύ περιορισμένο αριθμό. Πρόκειται για την έκδοση 33 Stradale Tributo με την οποία θα γιορτάσει το πέρασμα σε μια νέα εποχή, καθώς η εποχή του 4C φεύγει και η εποχή των υβριδικών Tonale και Giuglia έρχονται.

Με άρωμα από το παρελθόν η 4C, ένα από τα πλέον όμορφα οχήματα στον κόσμο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με κινητήρα 237 ίππων και 260Km/h τελική ταχύτητα

Η Alfa Romeo 4C Spider 33 Stradale Tributo θα κατασκευαστεί σε μόλις 33 μονάδες και θα γίνει διαθέσιμη Εικονικό αυτοκίνητο με την σφραγίδα της Alfa Romeoστην Αμερική όπου και ακόμα πωλείται, αν και σε πάρα πολύ μικρό αριθμό πλέον. Θα είναι βαμμένη στο κόκκινο Red Villa d’Εste χρώμα που είναι σήμα κατατεθέν του πάθους της ιταλικής φίρμας και θα διαθέτει ειδικές ζάντες σε γκρι-χρυσή απόχρωση. Στο εσωτερικό τα καθίσματα θα είναι καλυμμένα με καφέ δέρμα και μαύρο βελούδο. Η έμπνευση έρχεται από ένα σημαντικό μοντέλο της φίρμας τη δεκαετία του 1960, το 33 Stradale, το οποίο θεωρήθηκε εκείνη την εποχή ένα από τα πιο γρήγορα στον κόσμο χάρη στην τελική ταχύτητα των 260Km/h που άγγιζε.

Ο κινητήρας θα είναι ο γνωστός 4κύλινδρος 1.750 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 237 ίππους, η κίνηση θα περνάει στους πίσω τροχούς και η τελική ταχύτητα υπολογίζεται στα 260Km/h. Η τιμή του μοντέλου θα είναι 65.000€ και οι άνθρωποι της Alfa Romeo με αυτόν τον τρόπο αλλάζουν σελίδα από ένα εικονικό μοντέλο στη νέα εποχή των ηλεκτρικών και υβριδικών μοντέλων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Το εικονικό 33 Stradale του 1967 με κινητήρα V8 2,0 λίτρων και 230 ίππους

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης