Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φίλες και φίλοι καλησπέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε. Ήδη διανύουμε το 2021, ήδη ξεκίνησαν και τα… σχολεία (τουλάχιστον τα δημοτικά), οπότε είναι και ένα πρώτο βήμα για να αρχίσουμε να ξεχνάμε κάπως τον Covid-19.

Αν και περιμέναμε να γίνει άρση του lockdown, τελικά ο αριθμός των κρουσμάτων φρέναρε την απόφαση της Κυβέρνησης και έτσι πήρε μία ακόμα εβδομάδα παράτασης και… βλέπουμε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η κίνηση στους δρόμους παραμένει μεγάλη παρά το Lockdown...

Στα όριά μας…

Ο καιρός από την άλλη παραμένει ζεστός, ο κόσμος έχει αρχίσει να τρελαίνεται στο σπίτι και θα έλεγα πως Έχουμε ανάγκη να βγούμε έξω!!!είναι απολύτως λογικό να θέλει να βγει έξω να περπατήσει, να ξεσκάσει, να κάνει μία βόλτα, να δει… κόσμο.

Είναι λογικό να υπάρχουν δυσκολίες, αλλά η υπομονή όλων μας έχει αρχίσει να φτάνει στα όριά της. Από την άλλη όμως πρέπει να συνεχίσουμε να προσπαθούμε και να ακούμε τους ειδικούς και φυσικά να μην χάνουμε την ελπίδα για το αύριο, που όπως έχουμε πει θα είναι πολύ καλύτερο από το σήμερα αλλά και το χθες.

Πού θα πάει θα έρθουν και οι μέρες που θα πίνουμε τον καφέ μας και έξω, όχι μόνο στο σπίτι...

Πέππα… παντού

Στα δικά μας τώρα, πραγματικά πάταγο έκανε η… Πέππα και η νέα φωτογραφία που συνοδεύει τη στήλη «Τα Νέα Της Πιάτσας».

Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι έχω ακούσει και τι έχω διαβάσει από όλους εσάς και τελικά διαπιστώνω πως το διαφορετικό, το χιουμοριστικό αρέσει και μάλιστα πάρα πολύ.

Γουρουνάκια... παντού!

Πού θα στείλετε τα νέα

Για όσους τώρα θέλουν να μας ενημερώσουν για όσα γίνονται και δεν τα παίρνουμε… είδηση, μπορούν να το κάνουν στέλνοντας e mail με την ένδειξη «Για τα Νέα της Πιάτσας» στο saribal@otenet.gr ή με μήνυμα στο Facebook (Vasilios Saribalidis).

Για να διαβάσετε προηγούμενα «Νέα της Πιάτσας» πατήστε ΕΔΩ

Καλή ανάγνωση!
 

———————————————————————————————-
———————————————————————————————-

 

H ατάκα της εβδομάδας…

Υιοθετώντας τη σωστή στάση, μπορείς να μετατρέψεις το αρνητικό άγχος σε θετική ενέργεια…

 

———————————————————————————————-
———————————————————————————————-

 

Η αγορά των καινούργιων αυτοκινήτων έκλεισε το 2020 με αρνητικό πρόσημο εξαιτίας των εξελίξεων με τον Covid-19. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τη λίστα με τα κορυφαία σε πωλήσεις μοντέλα ανά μάρκα.

Abarth 500 29
Alfa Romeo Giulietta 175
Audi Q2 921
Bentley Bentayga 3
BMW X2 806
Citroen C3 1.967
Dacia Duster 1.180
Jaguar E-Pace 43
Jeep Renegade 621
Honda Civic 171
Hyundai i10 1.593
Fiat Panda 1.274
Ferrari 458 1
Ford Puma 1.030
Peugeot 2.751
KIA Stonic 1.102
Lamborghini Gallardo 1
Land Rover Range Rover Evoque 156
Lexus UX250 49
Maserati Ghibli 2
Mazda 2 71
Mercedes A Series 1.653
MINI Countryman 976
Mitsubishi Eclipse Cross 196
Nissan Qashqai 2.636
Opel Corsa 2.810
Porsche Cayenne 54
Renault Clio 2.360
SEAT Ibiza 640
Skoda Kamiq 1.030
Smart EQ Fortwo Coupe 28
Subaru Foretser 28
Suzuki Swift 1.107
Toyota Yaris 3.339
Tesla Model 3 20
Volvo XC40 992
VW Polo 1.984

To 2020 η αγορά των καινούριων αυτοκινήτων σημείωσε πτώση...

 

———————————————————————————————

Η εταιρεία Alpha Edition του Χάρη Φιλιππόπουλο η οποία διατηρούσε το management του περιοδικού 4 Τροχοί εξαγοράστηκε από την «Νίκη Εκδοτική». Αυτό σημαίνει πως πολύ σύντομα θα δούμε μεγάλες αλλαγές, ίσως και τις επόμενες ημέρες τόσο σε επίπεδο περιοδικού όσο και digital.

Η ανάρτηση του Στράτη Χατζηπαναγιώτου που έδειξε με τα γραφόμενα την εκτίμηση στο πρόσωπο του Χάρη Φιλιππόπουλου

 

Η ιστοσελίδα του περιοδικού 4 Τροχοί θα αναβαθμιστεί σε μεγάλο βαθμό...

 

———————————————————————————————

Το video με τον μεγαλύτερο διαγωνισμό GiveAway θα ανέβει αυτήν την εβδομάδα στο κανάλι «Βασίλης Σαρημπαλίδης» το οποίο ξεπέρασε πρόσφατα τους 100.000 ακόλουθους, νούμερο που δεν έχει υπάρξει ποτέ στο παρελθόν για κανάλι αυτοκινήτου στο YouTube με περιεχόμενο το καινούριο αυτοκίνητο. Συνολικά θα δοθούν 100 (!) δώρα που έχουν να κάνουν με το χώρο του αυτοκινήτου.

Πάνω από 100.000 ακόλουθοι και δώρο 100 μοναδικά ΔΩΡΑ

 

———————————————————————————————

Ο σχεδιαστής Ηλίας Σελέκος είναι από τους λίγους ρομαντικούς της αυτοκίνησης και αρκετά συχνά δημοσιεύει τις σχεδιαστικές του προτάσεις για αυτοκίνητα πόλης. Όπως μπορείτε δείτε στην σχετική εικόνα, πρόσφατα ανέβασε ένα νέο ελληνικό project αυτοκινήτου πόλης που συζητά αλλά έχει προς το παρόν παγώσει λόγω της πανδημίας….

Πρόταση για αυτοκίνητο πόλης από τον σχεδιαστή Ηλία Σελέκο

 

———————————————————————————————

Όπως μαθαίνουμε πρώην δυναμικό στέλεχος στον κλάδο του αυτοκινήτου αναλαμβάνει διευθυντική θέση σε εταιρεία που δραστηριοποιείται στον κλάδο των δύο τροχών.

 

———————————————————————————————

Ξεκίνησε τη λειτουργία της η εταιρεία SPICAR Group με έδρα στη λεωφόρο Βουλιαγμένης 114 στη Γλυφάδα. Η συγκεκριμένη αντιπροσωπεύει τις μάρκες Abarth, Alfa, Romeo, Fiat, Fiat Professional και Jeep. Επιπλέον διαθέτει service για τις παραπάνω εταιρείες όπως και για τη μάρκα Lancia.

Η κάθετη μοάδα της εταιρείας SPICAR

 

———————————————————————————————

Τον Μάρτιο του 2020 ο Κώστας Οικονόμου αποχώρησε από τη θέση after sales group director του Ομίλου Kosmocar. Εδώ και 8 περίπου μήνες δραστηριοποιείται και μάλιστα κατέχοντας το 50% της εταιρείας Hellecon Services, στον τομέα των πρωτοκόλλων ασφάλειας και υγείας σε χώρους εργασίας.

O Κώστας Οικονόμου

 

———————————————————————————————

 

Στις 8 Ιανουαρίου 2021 ψήφισε για πρώτη φορά τους 7 φιναλίστ του ευρωπαϊκού COTY ο Ελένη Ξενάκη. Αυτό συνέβη καθώς ο Στράτης Χατζηπαναγιώτου της παρέδωσε τη σκυτάλη μετά από 15 χρόνια παρουσίας.  

Ο Στράτης Χατζηπαναγιώτου παρέδωσε τη σκυτάλη στην Ελένη Ξενάκη

 

———————————————————————————————

O Γιάννης Τσιρογιάννης είναι ο μοναδικός Έλληνας που ψηφίζει σε δύο ελληνικούς θεσμούς που αναδεικνύουν «Αυτοκίνητο της Χρονιάς».

Ο Γιάννης Τσιρογιάννης

 

———————————————————————————————

Πολύ δυνατή η αυτοκινητιστική ενημέρωση που παρέχει ο Πάρις Ποντίκας από Δευτέρα έως και Πέμπτη. Το κάνει πάντα με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο στις 9:30 π.μ. στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ και μαζί με τους «Πρωινούς Τύπους», Γιάννη Σαντοριναίο και Ηλία Δρυμώνα.

Ο Πάρις Ποντίκας

 

———————————————————————————————

 

Τριάντα χρόνια στην Ελλάδα συμπληρώνει φέτος η Europ Assistance. Όπως μαθαίνουμε έρχονται υπηρεσίες και προϊόντα που θα αλλάξουν την εικόνα της αγοράς…

———————————————————————————————

«Πάτησαν» στην Ελλάδα τα πρώτα Citroen C4 νέας γενιάς και ήδη βρίσκονται στα logistics. Η νέα γενιά θα εμφανιστεί στις αντιπροσωπείες εντός Ιανουαρίου και θα είναι διαθέσιμη με κινητήρες, βενζίνης diesel αλλά και με μπαταρίες!

Η νέα γενιά του Citroen C4 βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα...

 

———————————————————————————————

 

Εκτός από την έκδοση με τις 2 θύρες, στην Ελλάδα βρίσκεται και η Cabrio έκδοση του αμιγώς ηλεκτρικού Fiat 500e.

Το ηλεκτρικό Fiat 500e σε έκδοση cabrio

 

———————————————————————————————

 

Τα πρώτα αμιγώς ηλεκτρικά επαγγελματικά οχήματα έχουν αρχίσει να έρχονται και την Ελλάδα. Όπως μπορείτε να δείτε και από την σχετική εικόνα ένα από αυτά είναι το Citroen e-Jumpy.  

Το ηλεκτρικό Citrorn e-Jumby

 

———————————————————————————————

Πολύ μικρή είναι δραστηριότητα των εισαγωγικών εταιρειών στον τομέα των παρουσιάσεων καινούριων αυτοκινήτων. Μέρα μπαίνει, μέρα βγαίνει, νέα μοντέλα έρχονται και κυκλοφορούν στους δρόμους αλλά τον τελευταίο καιρό έχει χαθεί όχι μόνο η επαφή με τους δημοσιογράφους αλλά ακόμα και η διαδικτυακή επικοινωνία…

 

———————————————————————————————

 

Σχεδόν έχουν… μηδενιστεί οι δημοσιογραφικές αποστολές στο εξωτερικό που αφορούν σε καινούρια μοντέλα. Ωστόσο όπως μαθαίνουμε κάτι ετοιμάζει η Land Rover

 

———————————————————————————————

 

Την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί η ψηφιακή παρουσίαση «New Kia Brand Showcase» στο κανάλι της ΚΙΑ στο YouTube.

 

———————————————————————————————

 

Δύο οχήματα παραχώρησε η εταιρεία Αρzουμανίδης ΑΕΒΤΕ στο Δήμο Νέας Προποντίδας, προκειμένου να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι» λόγω του Covid-19. Να σημειώσουμε πως η εν λόγω εταιρεία εκπροσωπεί τις μάρκες, Ford, Nissan και VW, ενώ δραστηριοποιείται στον κλάδο του αυτοκινήτου 45 χρόνια.

Αναμνηστική φωτογραφία στα γραφεία  του Δήμου Νέας Προποντίδας

 

———————————————————————————————

Ψηφιακή θα είναι η φετινή κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Greek Renault Club. Συγκεκριμένα θα γίνει την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2021 στις 11:30 π.μ. και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του Greek Renault Club στο Facebook.

Δεν χάνουν την επαφή με τον κόσμο που έχουν το ίδιο πάθος τα μέλη του Greek Renault Club

 

———————————————————————————————

Την Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2021 μεταδόθηκε από το STAR ένα ακόμα επεισόδιο του τηλεοπτικού Traction. Όσοι δεν το προλάβατε μπορείτε να το παρακολουθήσετε παρακάτω:

 

 

———————————————————————————————

Ένας γνήσιος τζέντλεμαν των ελληνικών αγώνων αυτοκινήτου, ο Νίκος Αγγλούπας μας ταξιδεύει σε μια άλλη εποχή του ελληνικού motorsport, στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη, εδώ και δεκαετίες. Συγκεκριμένα μιλά στην εκπομπή «Πάνω από τα Όρια» που παρουσιάζει ο Στράτος Φωτεινέλης η οποία θα μεταδοθεί στο Attica TV το Σάββατο στις 18:00 και σε επανάληψη την Κυριακή στις 10:00 π.μ.

Από πάνω προς τα κάτω: Στράτος Φωτεινέλης, Στάθης Πετρόπουλος και Νίκος Αγγλούπας

 

———————————————————————————————

———————————————————————————————-

 

  • Ταξίδια
  • Παρουσιάσεις
  • Εκδηλώσεις 

 

Πραγματοποιούνται μόνο ψηφιακές λόγω Covid-19

———————————————————————————————-
———————————————————————————————-


ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ
 alexa.com**
 

Σελίδες γενικού περιεχομένου με ενότητα αυτοκινήτου (TOP 10)*
1. www.in.gr 5
2. www.lifo.gr 7
3. www.zougla.gr 8
4. www.protothema.gr 10
5. www.iefimerida.gr 15
6. www.newsit.gr 18
7. www.tanea.gr 27
8. www.gazzetta.gr 28
9. www.kathimerini.gr 32
10. www.ethnos.gr 34
* οι αριθμοί αφορούν τη θέση του Μέσου στην Ελλάδα (συμπεριλαμβάνονται, Facebook, Google κ.λ.π)

Σελίδες αμιγώς με αυτοκινητιστικό περιεχόμενο*
1. www.newsauto.gr 35
2. www.autogreeknews.gr 105
3. www.gocar.gr 179
4. www.autotriti.gr 249
5. www.traction.gr 302
6. www.4troxoi.gr 450
7. www.drive.gr 459
8. www.autoagora.gr 546
9. www.caranddriver.gr 718
10. www.autoblog.gr 756
*TOP10 στην Ελλάδα
 
Σελίδες με αγγελίες αυτοκινήτων
1.www.car.gr 43
2. www.carwall.gr 9.963
3. www.ix.gr 15.434
* η μέτρηση αφορά στην ημερομηνία 11/1/2021 (18:00)

 

———————————————————————————————-
———————————————————————————————-

ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ YOUTUBE

1. Βασίλης Σαρημπαλίδης: 101.300
2. Trcoff: 33.400  
3. Drive magazine: 20.400
4. Tractiongr: 13.800
5. Carotogr: 10.800
6. CarGuysGr: 4.840
7. Gocar: 3.710
8. 4Τροχοί: 2.920
9. Εκπομπή Οδηγώντας: 2.660
10. Newsauto: 2.450
11. Ariadni Gerasimidou: 2.270
12. Auto Τρίτη: 1.330
13. Επί Τροχών TV: 1.280
14. Πάνος Σειτανίδης: 1.060
15. Γιώργος Σαργιαννίδης: 863
16. Auto Greek News: 398
*μέτρηση στις 11/1/2021 (18:00)

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης