Το μελλοντικό πλάνο της Mitsubishi για την Ευρώπη (και την Ελλάδα)

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2020, 15:30
Το μελλοντικό πλάνο της Mitsubishi για την Ευρώπη (και την Ελλάδα)

Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

     


Επίσημη ανακοίνωση σχετικά με τις μελλοντικές της κινήσεις στην παγκόσμια αυτοκινητιστική σκακιέρα εξέδωσε η Mitsubishi Motors Corporations. Σύμφωνα με αυτή, σκοπός της ιαπωνικής φίρμας είναι η αναβάθμιση της μάρκας σε όλα τα επίπεδα, κάτι που άλλωστε έχει κάνει πολλές φορές γνωστό στο παρελθόν.

Σε κάθε περίπτωση τα μοντέλα της Mitsubishi που ήδη υπάρχουν στην γκάμα της θα συνεχίσουν να διατίθενται στις αγορές, ενώ θα συνεχίσει και η στήριξη σε επίπεδο after sales. Για την Ελλάδα επομένως παραμένει ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη.

Όλα τα μοντέλα που υπάρχουν στην γκάμα της μάρκας θα συνεχίσουν να πωλούνται (στη φωτό το Mitsubishi Outlander PHEV).

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά την ανακοίνωση:

H Mitsubishi Motors Corporation ανακοίνωσε πρόσφατα το νέο μεσοπρόθεσμο πλάνο της, στόχος του οποίου είναι η βελτίωση των οικονομικών της αποτελεσμάτων, δίνοντας έμφαση στις ενέργειες μείωσης του λειτουργικού κόστους και του κόστους παραγωγής, καθώς και στον επανασχεδιασμό της στρατηγικής της στις Η νομοθεσία περί ρύπων αλλάζει το πλάνο της Mitsubishi.  επιμέρους αγορές αναλόγως των εκάστοτε ευκαιριών και ρίσκων.

Στο πλαίσιο αυτό, μια σειρά από παράγοντες με κυριότερο τον αυστηρό κανονισμό CAFÉ για τη μείωση των ρύπων CO2 που έχει επιβληθεί στις αυτοκινητοβιομηχανίες που δραστηριοποιούνται στην Ευρώπη και ο οποίος οδηγεί σε ιδιαίτερα αυξημένα κόστη παραγωγής, αναγκάζουν τον ιαπωνικό κολοσσό να προσαρμόσει ανάλογα την γκάμα των μοντέλων που θα διατίθενται τα επόμενα χρόνια στην Ευρώπη.

Η Mitsubishi Motors Corporation διαβεβαιώνει τόσο τους υπάρχοντες όσο και τους μελλοντικούς αγοραστές των προϊόντων της ότι οι υπηρεσίες after sales (διάθεση ανταλλακτικών και τεχνική υποστήριξη) θα συνεχίσουν να παρέχονται απρόσκοπτα στις επιμέρους ευρωπαϊκές αγορές, καθώς τα οχήματα της θα εξακολουθούν να παράγονται και να διατίθενται σε άλλες αγορές. Αντίστοιχα, η Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ, Επίσημος Εισαγωγέας της Mitsubishi Motors από το 1963 στην Ελλάδα, δεσμεύεται προς τους υφιστάμενους και μελλοντικούς πελάτες που την εμπιστεύονται ότι θα συνεχίζει να υποστηρίζει τόσο τις πωλήσεις των διαθέσιμων μοντέλων της μάρκας όσο και τις υπηρεσίες after sales μέσα από το Δίκτυο των Επισήμων Εμπόρων και Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών της.

O Όμιλος Σαρακάκη συνεχίζει τη διάθεση μοντέλων και υποστήριξη after sales για τη μάρκα Mitsubishi.

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1922 σε μια σειρά από κλάδους σχετιζόμενους με την ιδιωτική και επαγγελματική μετακίνηση και τα βιομηχανικά και κατασκευαστικά  Ο Όμιλος Σαρακάκη επενδύει σε προσωπικό, εγκαταστάσεις και κάνει και βήματα εκτός συνόρων... μηχανήματα. Εκπροσωπεί κορυφαίους κατασκευαστές όπως Honda Motors, Mitsubishi Motors, Volvo, Renault Trucks, Komatsu, Massey Ferguson, Honda Marine, Volvo Penta καθώς και τα ελαστικά Kumho Tyres, Infinity κ.ά. Επιπλέον, όσον αφορά τις υπηρεσίες, η εταιρεία Απόλλων Α.Ε., συμφερόντων του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη, δραστηριοποιείται στην ελληνική ασφαλιστική αγορά για πάνω από 60 χρόνια, παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες ασφάλισης και διαχείρισης κινδύνων.

Τα τελευταία χρόνια, ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη εφαρμόζει ένα φιλόδοξο πλάνο ανάπτυξης επεκτείνοντας συνεχώς το εύρος των προϊόντων και των υπηρεσιών του τόσο στην ελληνική αγορά όσο και στις αγορές της Κύπρου και των Βαλκανίων.

 

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2020, 15:30