Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Η Sony δημοσίευσε το πρώτο trailer για την επερχόμενη ταινία της που βασίζεται στο δημοφιλές franchise παιχνιδιών αγώνων, Gran Turismo.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε σκηνοθεσία του Neill Blomkamp, ο οποίος ήταν επίσης πίσω από ταινίες όπως το “District 9” και το “Chappie”, στην ταινία πρωταγωνιστούν διάσημοι ηθοποιοί όπως οι  David Harbor και Orlando Bloom, καθώς και η Geri Halliwell Horner, η  Spice Girl που έχει σύνδεση με τον πραγματικό κόσμο των αγώνων μέσω του συζύγου της Christian Horner, επικεφαλής της ομάδας Red Bull F1.

Τον πρωταγωνιστή της ταινίας θα υποδυθεί ο Archie Madekwe και ο χαρακτήρας του βασίζεται στον Jann Mardenborough, του οποίου η πραγματική ιστορία ήταν η έμπνευση για την ταινία. Ως έφηβος, ο Mardenborough κατάφερε να κερδίσει θέσεις σε πραγματικά αγωνιστικά αυτοκίνητα χάρη στα κατορθώματά του στο παιχνίδι αγώνων Gran Turismo.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Ο Blomkamp είπε ότι δεν τον έλκυε μόνο η αγάπη του για τα αυτοκίνητα, αλλά και η αληθινή ιστορία πίσω από το σενάριο. Η αγάπη για τα αυτοκίνητα, ωστόσο, ήταν μια σημαντική έκκληση για εκείνον, λέγοντας ότι η ευκαιρία να γυρίσει πλάνα χρησιμοποιώντας την ίδια τεχνολογία που επέτρεψε στους κινηματογραφιστές να γυρίσουν τις σκηνές με το μαχητικό αεροσκάφος στην ταινία «Top Gun: Maverick» τον ενθουσίασε.

 

Η Sony έδωσε ένα trailer της ταινίας το οποίο περιλαμβάνει τα Nissan GT-R, καθώς και μια ποικιλία αγωνιστικών αυτοκινήτων GT3, συμπεριλαμβανομένων των Lamborghini, Ferrari, Ford GT και Le Mans πρωτότυπων αγωνιστικών αυτοκινήτων.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 11 Αυγούστου στους κινηματογράφους.
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης