Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Με εκπληκτικούς ρυθμούς ξεκίνησε η χρονιά για το αμιγώς ηλεκτροκίνητο SUV της Ford Motor. Η ζήτηση για το αυτοκίνητο είναι αρκετά μεγάλη, τουλάχιστον στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Άνοιξαν οι παραγγελίες και στην Ελλάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, μόνο στις ΗΠΑ, η «μπλε οβάλ» φίρμα πούλησε το πρώτο τρίμηνο του έτους 6.614 μονάδες της Mustang Mach-E. Μάλιστα, το 70% των αγοραστών προέρχονται από ανταγωνιστικές μάρκες, κάτι πολύ σημαντικό για την εταιρεία.

Όπως ανέφερε ο αντιπρόεδρος του τμήματος πωλήσεων της Ford σε ΗΠΑ και Καναδά, Andrew Frick, το ενδιαφέρον των πελατών είναι πολύ μεγάλο τόσο για τη Mach-E όσο για τα υπόλοιπα εξηλεκτρισμένα οχήματα της γκάμας, με την αύξηση να αγγίζει το 74% σε σχέση με το 2020 και το 2019.

Η αυτονομία αγγίζει τα 600 χιλιόμετρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο σύνολο, η Ford πούλησε το διάστημα Ιανουαρίου-Μαρτίου 2021 πάνω από 495.924 αυτοκίνητα στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, καταγράφοντας άνοδο 1,1% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το ηλεκτρικό SUV είναι διαθέσιμο προς παραγγελία και στη χώρα μας, με τις τιμές να ξεκινούν από 49.139 ευρώ, συμπεριλαμβανομένης της κρατικής επιδότησης.

Δείτε τις προδιαγραφές της Mustang Mach-E πατώντας εδώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Από 49.139 ευρώ η τιμή της ηλεκτρικής Mustang Mach-E στην Ελλάδα

Ηλεκτρικά όλα τα Ford μέχρι το 2030

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης