Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Ένα αγωνιστικό «όπλο», ένα τετράτροχο πολύ υψηλών επιδόσεων με εκπληκτική αεροδυναμική, απίθανη δύναμη και αριστουργηματικό στήσιμο, έχει έτοιμο η Porsche.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νέα γενιά της 911 GT3 Cup θα είναι διαθέσιμη προς πώληση σε αγωνιστικές ομάδες και ιδιώτες που λαμβάνουν μέρος σε διάφορα πρωταθλήματα από το επόμενο έτος.

Το όχημα θα παρουσιαστεί επίσημα στις 12 Δεκεμβρίου. Οι μηχανικοί και δοκιμαστές του αγωνιστικού τμήματος της γερμανικής φίρμας ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα εξέλιξης του αυτοκινήτου έπειτα από διάστημα 1,5 έτους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δοκιμές της 911 GT3 Cup ξεκίνησαν από το Weissach, συνεχίστηκαν στην πίστα του Lausitzring, της Monza, του Nurburgring και του Motorsport Arena Oschersleben. Πίσω από το τιμόνι βρέθηκαν οι κορυφαίοι οδηγοί αγώνων, όπως οι Klaus Bachler, Marco Holzer, Lars Kern, Michael Ammermüller και Brand Jörg Bergmeister.

Η Porsche πραγματοποίησε χιλιάδες χιλιόμετρα δοκιμών, τόσο με το πρωτότυπο όσο και με την 911 GT3 Cup προπαραγωγής που βλέπουμε στις φωτογραφίες.

Στοιχεία σχετικά με τις προδιαγραφές του οχήματος θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες. Έως τότε μπορούμε να απολαύσουμε την καμουφλαρισμένη GT3 Cup στις πίστες.

Τέλος αξίζει να σημειώσουμε ότι από το 1990, οπότε παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το αγωνιστικό μοντέλο, μέχρι σήμερα, η εταιρεία από τη Στουτγκάρδη έχει πουλήσει 4.251 μονάδες.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης