Η Audi ανακοινώνει την ενσωμάτωση του Apple Music σε επιλεγμένα μοντέλα της. Οι πελάτες θα έχουν πρόσβαση σε 90 εκατομμύρια τραγούδια και δεκάδες χιλιάδες λίστες παραγωγής, μέσω από την οθόνη Multi-Media Interface (MMI), χωρίς να απαιτείται Bluetooth ή USB, αλλά μια συνδρομή.

Η διαδικασία ενεργοποίησης του Apple Music έχει ως εξής: οι πελάτες πρέπει απλώς να ανοίξουν την εφαρμογή στο σύστημα πολυμέσων της Audi και να ακολουθήσουν τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να συνδεθούν με το Apple ID που χρησιμοποιούν για το Apple Music. Για την ολοκλήρωση της διαδικασίας εγκατάστασης, πρέπει απλώς να εισαγάγουν έναν κωδικό επαλήθευσης που αποστέλλεται στο κινητό τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Audi δημιουργεί μια εξατομικευμένη ακουστική εμπειρία για κάθε μοντέλο, ενώ παράλληλα η ψηφιακή επεξεργασία σήματος προσφέρει έναν εξαιρετικά ισορροπημένο ήχο. Για παράδειγμα, τα σήματα από κάθε ηχείο έχουν ανεξάρτητη χρονική ενεργοποίηση ώστε το σύνολο των σημάτων από όλα τα ηχεία να φθάνει στον ακροατή ταυτόχρονα.

Για τους κατόχους Audi στην Ευρώπη, το κόστος των δεδομένων δικτύου που χρησιμοποιούνται τιμολογείται μέσω πακέτου δεδομένων που διατίθεται από την Cubic-Telekom. Τα τρία πρώτα gigabyte είναι δωρεάν.
Η Audi συνεργάζεται σε αυτό τον τομέα με την Bang & Olufsen εδώ και πολλά χρόνια, με αποτέλεσμα την εξέλιξη αρκετών εξαιρετικών συστημάτων ήχου, όπως το B&O Premium Sound System με ήχο 3D στο Audi e-tron GT.

Το συγκεκριμένο μοντέλο διαθέτει 16 ηχεία, συμπεριλαμβανομένων τύπου τρισδιάστατου ήχου, ενός κεντρικού ηχείου και ενός subwoofer τα οποία προσφέρουν εντυπωσιακό ήχο. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ενσωμάτωση του Apple Music θα συμπεριλαμβάνεται σε όλα σχεδόν τα οχήματα Audi στην Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική και την Ιαπωνία, ξεκινώντας από τα μοντέλα του 2022. Η ενσωμάτωση θα είναι διαθέσιμη και σε οχήματα που βρίσκονται ήδη σε κυκλοφορία μέσω μιας αυτόματης over-the-air ενημέρωσης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης