Η Ferrari ετοιμάζει μεγάλες εκπλήξεις

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2020, 15:23
Η Ferrari ετοιμάζει μεγάλες εκπλήξεις

Την ώρα που αναμένουμε με ανυπομονησία να μάθουμε το όνομα του ανθρώπου που θα αναλάβει τα ηνία της διασημότερης μάρκας του κόσμου και να δούμε την πολυαναμενόμενη Purosangue, φήμες αναφέρουν ότι η Ferrari ετοιμάζει δύο ακόμα SUV.

Σύμφωνα με μεγάλα μέσα ενημέρωσης, στο Maranello έχουν λάβει την απόφαση να ακολουθήσουν τις τάσεις της εποχής, εξελίσσοντας νέας τεχνολογίας οχήματα που υιοθετούν εξηλεκτρισμένες λύσεις. Βέβαια, δεν θα μπορούσαν να κάνουν και διαφορετικά, καθώς οι κανονισμοί της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με τις εκπομπές ρύπων γίνονται όλο και πιο αυστηροί.

Εκτός από τη Purosangue, η οποία βρίσκεται στο τελικό στάδιο της εξέλιξης και θα λανσαριστεί το 2022, οι Ιταλοί έχουν στα σκαριά δύο ακόμα μοντέλα. Αμφότερα ανήκουν στα SUV, με το ένα να φέρει την κωδική ονομασία F244 και να προγραμματίζεται για το 2024 και το άλλο τον κωδικό F245 και να κυκλοφορεί το 2026.

Επίσης έχει επιβεβαιωθεί ότι η Ferrari αλλάζει το πλάνο ανάπτυξης, τοποθετώντας τα μοντέλα της γκάμας της σε τέσσερις υποκατηγορίες (Sport, GT, Special Series και Hyper Car). Σε ποια ανήκει η Purosangue και τα άλλα δύο SUV -αν φυσικά ευσταθούν οι πληροφορίες- θα το μάθουμε σύντομα.

Αποκαλύπτεται το Super Sport SUV της Ferrari

Αυτός είναι το φαβορί για αφεντικό της Ferrari

 

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2020, 15:23