Το 2016, η αγγλική φίρμα θα κάνει την επανεμφάνισή της στην αγορά, παρουσιάζοντας το πρώτο μοντέλο της γκάμας, το οποίο έχει κάνει ήδη sold out!

Οι πελάτες της TVR παρότι δεν έχουν δει το αυτοκίνητο ούτε σε μορφή πρωτότυπου, έσπευσαν να το παραγγείλουν, με την παραγωγή να έχει ήδη κλείσει για το 2017. Όπως ανέφερε ο Les Edgar, νέος ιδιοκτήτης της εταιρείας, το καινούργιο sportcar διαθέτει σασί από carbon, το κλασικό σχήμα με μακρύ καπό, κινητήρα τοποθετημένο εμπρός, πίσω κίνηση και διπλές απολήξεις της εξάτμισης στο πλάι του αμαξώματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τον σχεδιασμό ανέλαβε Gordon Murray, ενώ κάτω από το καπό βρίσκεται ο V8 κινητήρας της Cosworth, απόδοσης 500 ίππων, περίπου. Μάλιστα, η TVR έστειλε στους πελάτες και το πρώτο σκίτσο του νέου δημιουργήματος. Εδώ όμως, δημιουργήθηκε ένα μεγάλο μπλέξιμο. Το σκίτσο είναι όμοιο με αυτό που είχε παρουσιάσει αγγλικό περιοδικό πριν λίγους μήνες, κάτι που μόνο καλό δεν έκανε στην εικόνα της μάρκας.

Οι αντιδράσεις ήταν έντονες και πολλοί κατηγόρησαν την TVR για ερασιτεχνισμό. Ο Edgar αναγκάστηκε να παραδεχθεί ότι πράγματι χρησιμοποίησαν το ψηφιακό επεξεργασμένο σχέδιο του περιοδικού, ισχυριζόμενος πως ήθελαν να δώσουν απλά μια ιδέα για το design και όχι να αποκαλύψουν λεπτομέρειες. 

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

   

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης