Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Μία πρωτοποριακή υπηρεσία που θα εκτιμήσουν δεόντως οι κάτοχοι των μοντέλων της γαλλικής μάρκας, καθώς θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο για τη συντήρηση του οχήματός τους, προσφέρει η Peugeot στην Ελλάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ονομάζεται «Video Check» και αυτό που κάνει τη διαφορά είναι το βίντεο που αποστέλλεται στο κινητό του πελάτη. Τι σημαίνει αυτό;

Αν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας του service διαγνωστεί ότι χρήζει επισκευής ή αντικατάστασης κάποιο εξάρτημα, ο πελάτης λαμβάνει οπτικοακουστικό υλικό (video) με λήψεις που υποδεικνύουν τις εργασίες που πρέπει να γίνουν αλλά και τα ανταλλακτικά που ενδεχομένως χρειάζεται να αντικατασταθούν.

Παράλληλα δέχεται μια οικονομική προσφορά, ώστε να γνωρίζει το κόστος και φυσικά να δώσει την έγκριση για να πραγματοποιηθούν οι εργασίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Πώς στέλνεται το βίντεο;

Ο πελάτης βλέπει live τις εργασίες που γίνονται στο αυτοκίνητό του.

Φυσικά η Peugeot έχει μεριμνήσει και για όσους δεν διαθέτουν τελευταίας γενιάς smartphone ή δεν είναι εξοικειωμένοι με τις σύγχρονες τεχνολογίες.

Πρωτοποριακή υπηρεσία από την Peugeot στην Ελλάδα.Χωρίς τη χρήση εφαρμογής, τα γνωστά app δηλαδή, ο κάτοχος του οχήματος λαμβάνει ένα SMS στο οποίο περιέχονται το βίντεο που απεικονίζει την επιπλέον εργασία που οι τεχνικοί του συνεργείου συστήνουν να πραγματοποιηθεί, καθώς και μία αναλυτική προσφορά (για εργασίες και ανταλλακτικά).

Με αυτό τον τρόπο, η ελληνική εταιρεία επιθυμεί κάθε πελάτης να ενημερώνεται με πλήρη διαφάνεια για τη συντήρηση και την επισκευή του αυτοκινήτου του.

Όλες οι εργασίες πραγματοποιούνται από το έμπειρο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό του δικτύου των εξουσιοδοτημένων επισκευαστών της Peugeot.

 

Επιπλέον υπηρεσίες

Η Peugeot πρωταγωνιστεί στην αγορά.

Στην ιστοσελίδα peugeot.gr οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να γνωρίσουν πλήθος άλλων υπηρεσιών After sales, όπως Online ραντεβού για σέρβις, παραλαβή-παράδοση οχήματος στον χώρο του πελάτη, αυτοκίνητο αντικατάστασης, καθώς και πλήθος προγραμμάτων για αυτοκίνητα μεγαλύτερης ηλικίας, πακέτα συντήρησης σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, νέα προγράμματα φανοποιίας, ανταλλακτικά ανακατασκευής, καθώς και διάφορες διαδικτυακές υπηρεσίες μεταξύ των οποίων και η εφαρμογή «ΜyPeugeot».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σαρώνει σε όλη την Ευρώπη το Peugeot

Τι είναι αυτό που εντυπωσιάζει στο νέο Peugeot 308;

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης