Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Η γαλλική φίρμα έχει ανέβει επίπεδο σε όλους τους τομείς, από τον σχεδιασμό, έως την αισθητική, την ποιότητα κατασκευής, την οδική συμπεριφορά και τις τεχνολογίες. Η νέα γενιά του 308 το επιβεβαιώνει απόλυτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το καινούριο hatchback της Peugeot ακολουθεί τα χνάρια των premium κατασκευών. Το αυτοκίνητο είναι πιο δυναμικό, μοντέρνο και κομψό. Επίσης, είναι το πρώτο που φιλοξενεί το ανασχεδιασμένο έμβλημα της μάρκας.

Οι αυξημένες διαστάσεις του αμαξώματος είχαν ως αποτέλεσμα τη βελτίωση των χώρων στο εσωτερικό, εκεί όπου κυριαρχεί το i-Cockpit. To συγκεκριμένο στοιχείο είναι αυτό που κάνει τη διαφορά στο γαλλικό μοντέλο.

Αποτελείται από τον ψηφιακό πίνακα οργάνων σε μορφή 3D και μια μεγάλη οθόνη αφής 10 ιντσών, η οποία ενσωματώνει το infotainment i-Connect Advanced με τις δεκάδες λειτουργίες και εφαρμογές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακριβώς από κάτω είναι ορισμένα πλήκτρα για τον έλεγχο βασικών λειτουργιών, όπως ο κλιματισμός και το ηχοσύστημα.

Ο οδηγός μπορεί να παραμετροποιήσει και τις δύο οθόνες και να επιλέξει ποιες πληροφορίες θέλει να εμφανίζονται πρώτες. Φυσικά, όλα γίνονται εύκολα και γρήγορα, γεγονός που θα εκτιμήσουν δεόντως οι χρήστες.

 

Στην κεντρική οθόνη ενσωματώνονται δεκάδες εφαρμογές

Μεγαλύτερο σε μήκος, πιο χαμηλό και σπορτίφ το καινούριο 308

 

Η Peugeot έχει ανεβάσει πολύ ψηλά τον πήχη…

Η Peugeot άλλαξε το λογότυπό της

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης