Του Βασίλη Σαρημπαλίδη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα τελευταία χρόνια έχουμε παρατηρήσει πως όλες οι μάρκες έχουν αναβαθμίσει σημαντικά τα προϊόντα τους ενώ τα καινούρια μοντέλα που βγάζουν μας μεταφέρουν σε ένα… μέλλον το οποίο ζούμε σήμερα!

Τρανταχτό παράδειγμα είναι αυτό της μάρκας Peugeot που έχει δείξει πως στοχεύει πολύ ψηλά, ακολουθώντας την τάση που θέλει ο σύγχρονος αγοραστής.

Και μόνο με μία απλή ματιά στο νέο Peugeot 308 καταλαβαίνεις πόσο πολύ εχουν ανεβάσει τον πήχη οι Γάλλοι...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Από το 3008 μέχρι το 308

Η μεγάλη αλλαγή των Γάλλων έγινε με το 3008 το οποίο όταν εμφανίστηκε προβλημάτισε… το κοινό. Από τη Όλα τα σύγχρονα μοντέλα της Peugeot έχουν μεγαλη απήχηση στο αγοραστικό κοινό…μία έδειχνε πως είναι ακριβό αλλά από την άλλη με αυτά που προσέφερε δικαιολογούσε την τιμή του.

Στο… ρεζουμέ και μετά από χρόνια στην αγορά, έχει δείξει πως κρατά καλή τιμή διατηρώντας υψηλή μεταπωλητική αξία, συνεχίζει να αρέσει, είναι αξιόπιστο και πως το μοναδικό του πρόβλημα είναι η ζήτηση που δημιουργεί θέματα παραγωγής άρα και αναμονής!

Μετά το 3008, ακολούθησαν τα 208, 2008 αλλά και το 508, μοντέλα που έδειξαν ποια είναι η πραγματική εικόνα που θα συναντήσουμε και θα συναντούμε από την Peugeot τα επόμενα χρόνια.

Το εσωτερικό της νέας γενιάς του Peugeot 308

 

Δυναμικός χαρακτήρας…

Ήδη πλησιάζει η ώρα που δούμε και το νέας γενιάς 308, οι φωτογραφίες του οποίου ήδη κάνουν το γύρο του Στο νέο 308 θα δούε και το νέο λογότυπο της Peugeot…κόσμου.

Όπως μπορείτε να δείτε και από τις σχετικές εικόνες, το νέο Peugeot 308 ακολουθεί όλη τη σύγχρονη λογική της φίρμας με την τεχνολογία και τις καθαρές σχεδιαστικές γραμμές να προσδίδουν δυναμισμό σε όλα τα επίπεδα.

Χαρακτηριστικό είναι πλέον και το νέο λογότυπο που θα δούμε σε όλα τα μοντέλα της Peugeot και είναι κάτι που κάνει μεγάλη αίσθηση στο 308.

To νέο λογότυπο της μάρκας που θα το βλέπουμε εφεξής σε όλα τα μοντέλα της Peugeot

 

Αναμένοντάς του στην Ελλάδα

Σε γενικές γραμμές το 308 διαθέτει πολλά κοινά χαρακτηριστικά (εμφανή και μη) με τα 208, 2008, 3008 και Θα το δούμε με κινητήρες βενζίνης μέχρι και ρεύματος…508 και από τη στιγμή που αναφερόμαστε σε μία νέα γενιά θα το δούμε τόσο με κινητήρες εσωτερικής καύσης όσο με υβριδική και φυσικά ηλεκτρική τεχνολογία.

Το σίγουρο είναι πως το νέο Peugeot 308 θα δώσει νέα ώθηση στους Γάλλους ενώ θα παίξει σημαντικό ρόλο και στην ελληνική αγορά καθώς μιλάμε για μία μάρκα που παίζει μεταξύ πρώτης και δεύτερης θέσης στις προτιμήσεις του αγοραστικού κοινού.

Αυτό που περιμένουμε πλέον είναι να μάθουμε πότε θα κάνει την εμφάνισή του στην Ελλάδα, με ποια μηχανικά σύνολα και φυσικά ποια θα είναι η τιμολογιακή πολιτική που θα ακολουθήσει η εισαγωγική εταιρεία…

 

Η πίσω όψη του νέου Peugeot 308

 

Το νέο λογότυπο στο τιμόνι του 308

 

Ψηφιακή οθόνη αφής υψηλής ευκρίνειας στην κεντρική κονσόλα

 

Οι χώροι για τα μικροαντικείμενα (καφέδες, κλιεδιά κ.λπ.) είναι αρκετοί και θα λατρέψουν οι επιβάτες...

 

Ο λεβιές από το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων

 

Ακόμα και τα "απλά" κουμπιά έχουν υψηλή αισθητική

 

Ο πίνακας οργάνων...

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης