Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Δεν είναι και το πιο συνηθισμένο φαινόμενο να διαθέτει κάποιος ένα ακριβό supercar και να το χρησιμοποιεί σε καθημερινή βάση, για όλες τις δουλειές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κι όμως ο Tom Thalmann λατρεύει τόσο πολύ την προσωπική του Porsche 911 Turbo, που την οδηγεί κάθε ημέρα από την ημερομηνία αγοράς της. Αυτή η συχνή επαφή, έχει φέρει στο κοντέρ πάνω από 1.087.916χλμ.αλλά και σχεδόν μηδέν προβλήματα. Η Porsche διαθέτει φήμη ως μία από τις πιο αξιόπιστες premium μάρκες της αγοράς και μάλιστα η 911 είναι ίσως η ναυαρχίδα της στην ικανοποίηση των πελατών της. 

Σύμφωνα με την ιστορία του συγκεκριμένου αυτοκινήτου, στα 383.000χλμ. άνοιξαν τον κινητήρα για να αντιμετωπίσουν μια μικρή αλλά συνεχόμενη διαρροή λαδιού και να αντικαταστήσουν τα turbo. Τόσο ο ιδιοκτήτης όσο και ο μηχανικός έμειναν άναυδοι από την εξαιρετική εικόνα και λειτουργία που είχαν όλα τα μέρη του κινητήρα, με το αυτοκίνητο να δείχνει σα να έχει διανύσει 80.000χλμ. και όχι 383.000χλμ.

Από τότε συνειδητοποίησε πως η καθημερινή χρήση σε αυτό το αυτοκίνητο, μόνο απαγορευτική δεν είναι καθώς δεν αποτυπώνεται ταλαιπωρία στο σύνολο. Έτσι ο ιδιοκτήτης της, πλέον σίγουρος πως δεν έχει κάτι να φοβηθεί, αποφάσισε πως αυτή η Porsche είναι σε θέση να τον συνοδεύει από μία επίσκεψη στο supermarket μέχρι και σε μερικούς γύρους στην πίστα. Ναι, την βάζει και στην πίστα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πλέον, το κοντέρ γράφει 1.087.916χλμ. και η Porsche συνεχίζει ακάθεκτη το καθημερινό της ταξίδι, βάζοντας τα γυαλιά σε όσους έχουν παρόμοια αυτοκίνητα και τα βλέπει ο ήλιος κάθε Κυριακή.
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης