Η χειρουργός Κάτια Βήχα έχει 20ετή εμπειρία σε απαιτητικά χειρουργεία της Γενικής Χειρουργικής.  Τα τελευταία χρόνια έχει αφιερωθεί στη χειρουργική θεραπεία των παθήσεων του μαστού.

Πιστεύει στην απόλυτα εξατομικευμένη χειρουργική αντιμετώπιση των παθήσεων του μαστού, εφαρμόζοντας σύγχρονες τεχνικές, που συνδυάζουν τις αρχές της χειρουργικής ογκολογίας και της πλαστικής χειρουργικής σε συνεργασία με ομάδα πλαστικών χειρουργών έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η λειτουργική και αισθητική αποκατάσταση του μαστού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναγνωρίζοντας ότι ο μαστός δεν είναι απλώς ένα όργανο που πάσχει, αλλά είναι κομμάτι της υπόστασης, της προσωπικότητας κάθε γυναίκας, προσεγγίζει με ευαισθησία και τη γυναικεία πλευρά μίας επέμβασης στο μαστό και ειδικά της μαστεκτομής.

Στόχος της είναι να αποβάλλουν οι γυναίκες το φόβο για τον καρκίνο του μαστού και να επικεντρωθούν στην πρόληψη, με αυτοεξέταση και ετήσιο έλεγχο.

Η επιστημονική αρτιότητα και η εμπειρία της χειρουργού μαστού Κάτιας Βήχα σε συνδυασμό με την αμέριστη υποστήριξη που προσφέρει στις ασθενείς της σε ευαίσθητα θέματα σχετικά με τη θηλυκότητά τους, την καθιστούν εξαιρετική σύμμαχο της γυναίκας στη μάχη της κατά των παθήσεων του μαστού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αρχή της είναι να αφιερώνει το χρόνο που χρειάζεται κάθε γυναίκα, να είναι στο πλευρό της 24 ώρες το 24ωρο, αναπτύσσοντας μία προσωπική σχέση με κάθε ασθενή.

Διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο χειρουργικής μαστού στην Αθήνα και τη Λιβαδειά και συνεργάζεται με την Α΄ Χειρουργική Κλινική Μαστού του Νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν και με το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης