Μία μέρα στο πιάτο της Catherine Zeta - Jones

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 24 Ιουλίου 2021, 00:22
Μία μέρα στο πιάτο της Catherine Zeta - Jones

Πρωινό

Η ημέρα της συνήθως ξεκινάει πολύ νωρίς, καθώς λατρεύει την ηρεμία του σπιτιού της, που την κάνει να ξεκινά το πρωινό της ευχάριστα. Το πρώτο πράγμα που θα κάνει με το που ξυπνήσει, είναι να ετοιμάσει τον γαλλικό της καφέ, γιατί χωρίς αυτόν δεν μπορεί να λειτουργήσει όπως λέει, και μέχρι αυτός να ετοιμαστεί, βγάζει το σκυλάκι της βόλτα. Με το που επιστρέψει, ο καφές της την περιμένει για να ξεκινήσει και επίσημα την ημέρα της. Περιμένει μέχρι τις 8 για να φάει το πρωινό της, το οποίο ποικίλλει ανάλογα την εποχή. Τους χειμερινούς μήνες απολαμβάνει το porridge της με καστανή ζάχαρη, μπανάνες και μπλε μύρτιλα.

Όσο για την περίοδο της άνοιξης μέχρι το καλοκαίρι προτιμάει να τρώει άπαχο γιαούρτι με γεύση βανίλια και ψημένη γκρανόλα, μπλε μύρτιλα και σμέουρα. Αντίθετα, το σαββατοκύριακο που συνήθως στο τραπέζι βρίσκονται και τα παιδιά της, το πρωινό περιλαμβάνει βρετανικό bacon, το οποίο προμηθεύεται από την Αγγλία, λουκάνικα, φασόλια, αυγά scrambled για να τιμήσουν την καταγωγή της, αλλά και french toast για τους Αμερικανούς της παρέας, με τη συνταγή της Martha Stewart.

Δεκατιανό...

Περισσότερα στο govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 24 Ιουλίου 2021, 00:22