Ο σχεδιαστής του παιχνιδιού F1 2010, Steven Hood, δήλωσε στο Play.tm ότι η Codemasters θέλει να παρέχει στους παίκτες κάθε χρόνο την εμπειρία Formula 1. Η εταιρεία θέλει να κάνει την σειρά F1 ετήσιο γεγονός, όπως συμβαίνει με τα παιχνίδια FIFA.
« Μέχρι στιγμής έχουμε ήδη την άδεια για το F1 2011. Βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις με τους υπευθύνους έτσι ώστε να πάρουμε την άδεια και για το 2012. Θα ήθελα πολύ η Codemasters να μπορεί να ακολουθήσει τα χνάρια της EA όπως κάνει με την σειρά FIFA»
O senior producer του παιχνιδιού, Paul Jeal, ακολουθώντας τα σχόλια του συναδέλφου του πρόσθεσε:
« Πιστεύω πως μπορούμε να αρχίσουμε τα σχέδια για την επόμενη κυκλοφορία. Έχουμε μερικές ιδέες που θέλουμε να προσθέσουμε στο επόμενο παιχνίδι. Πιστεύω πως η σειρά F1 μπορεί να γίνει ετήσιος θεσμός και είναι κάτι που το θέλω πάρα πολύ»
Το F1 2010 κυκλοφορεί για PC, Xbox 360 και PS3 ήδη.
Δείτε το Night Race Footage trailer:

