Το τελευταίο αντίο στον αδικοχαμένο δήμαρχο Παγγαίου, είπαν παραμονή της Πρωτοχρονιάς από τη Νικήσιανη Παγγαίου εκπρόσωποι φορέων και πλήθος κόσμου. Η σορός του δημάρχου μεταφέρθηκε εκεί, καθώς ήταν ο τόπος καταγωγής του.

Πριν την τέλεση της Εξόδιας Ακολουθίας η πομπή με τη σορό του δημάρχου Παγγαίου διέσχισε το χωριό και πέρασε μπροστά από το δημαρχιακό μέγαρο.

Επικήδειους εκφώνησαν ο νομάρχης Καβάλας, Θόδωρος Καλλιοντζής, ο πρόεδρος της ΤΕΔΚ και δήμαρχος Ελευθερούπολης, Γιάννης Φιλόσογλου και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Παγγαίου, κ. Τσακίρης.

Το δημοτικό συμβούλιο Παγγαίου κατά την έκτακτη συνεδρίαση που συγκάλεσε χθες ο πρόεδρος του Δ.Σ., αποφάσισε να κηρύξει την 31/12 ημέρα πένθους για το δήμο και να αποδώσει το όνομα του εκλιπόντος δημάρχου σε κεντρικό δρόμο του δήμου.

Πηγή: Νέα Εγνατία

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης