Σε μια πολύ περίεργη -όσο και εξοργιστική- καταγγελία προέβη ο οινοποιός Θανάσης Παπαδάς, που δραστηριοποιείται στην περιοχή της Νεμέας.

Όπως καταγγέλλει στο zougla.gr -θα ακολουθήσει και επίσημη αγωγή προς τον εισαγγελέα-, την ώρα που βρισκόταν στο οινοποιείο, δίπλα στην κατοικία του, και λίγο πριν ξεκινήσει να τρυγάει μαζί με την οικογένειά του και τους συνεργάτες του, μεγάλος αριθμός αστυνομικών «εισέβαλαν» στον χώρο του και με ιδιαίτερα έντονο και επιθετικό τρόπο τον συνέλαβαν με βιαιότητα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως λέει ο ίδιος μάλιστα, δεν του απήγγειλαν ουσιαστικά καμία κατηγορία – κάποιοι απλώς ανέφεραν ότι «δεν είχε άδεια η επιχείρηση» ή ότι δεν γινόταν χρήση μάσκας!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Θανάσης Παπαδάς έχει προβλήματα υγείας με την καρδιά του και, αμέσως μετά τη σύλληψη, κατά την οποία -επαναλαμβάνουμε- ο ίδιος δεν έμαθε ποτέ ποια ήταν η παράβαση που τον οδήγησε στο τμήμα, χρειάστηκε να νοσηλευτεί για δύο μέρες στο νοσοκομείο, συνέπεια της βιαιότητας που δέχτηκε.

Ράκος ψυχολογικά, όπως περιγράφει στο zougla.gr, υποψιάζεται ότι αυτή η συμπεριφορά εναντίον του μπορεί να έχει «πολιτικά κίνητρα» -ο ίδιος δραστηριοποιείται στον χώρο της Αριστεράς – ή ότι κάποιος θέλει να τον πλήξει επαγγελματικά. Πριν από δύο χρόνια δε, όπως μας ανέφερε, είχε καεί ολοσχερώς η κατοικία του.

Ακούστε την καταγγελία του Θανάση Παπαδά:

 

 

Δείτε το βίντεο από το οινοποιείο το οποίο λήφθηκε πριν από την επέμβαση των αστυνομικών:

 

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης