Άγρια δολοφονία ενός άνδρα ηλικίας 52 ετών έλαβε χώρα έξω από την Καβάλα τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα, proininews.gr, άγνωστοι είχαν στήσει καρτέρι θανάτου στον άτυχο 52χρονο κάτοικο Χρυσούπολης, έξω από την επιχείρηση μαρμάρων όπου εργαζόταν, στον επαρχιακό δρόμο Χρυσούπολης – Κεραμωτής στο νομό Καβάλας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο άτυχος άνδρας, όπως κάθε πρωί πήγε στην εργασία του και την ώρα που κατέβηκε από το αυτοκίνητό του δέχτηκε «βροχή» πυροβολισμών, από αγνώστους που χρησιμοποίησαν πυροβόλο όπλο, οι οποίοι και ήταν μοιραίοι για τη ζωή του.

Το θλιβερό περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν από τις 6 το πρωί της Παρασκευής, ενώ οι αστυνομικοί που έφθασαν άμεσα στο σημείο, μαζί με τους άνδρες του ΕΚΑΒ, διαπίστωσαν τον θάνατο του. 

Η σορός του άτυχου άνδρα θα μεταφερθεί σε νοσοκομείο για τα περαιτέρω, αφού όμως εξεταστεί πρώτα από ιατροδικαστή, ο οποίος μεταβαίνει αυτή την ώρα στο σημείο, όπως έγινε γνωστό από τις τοπικές αστυνομικές αρχές. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αστυνομία έχει αποκλείσει το σημείο όπου δολοφονήθηκε ο 52χρονος επιχειρηματίας και ξεκίνησε έρευνες για τη σύλληψη του δράστη (ή των δραστών) αλλά και την εξακρίβωση των λόγων όπως και των συνθηκών, κάτω από τις οποίες έγινε η δολοφονία. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο δολοφονηθείς άνδρας ήταν πατέρας δύο παιδιών, ενώ η σύζυγός του αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα της αστυνομίας, ώστε να διαλευκάνει την δολοφονία του 52χρονου.

«Η αστυνομία είναι στο σημείο και εξετάζει προσεκτικά όλα τα στοιχεία. Του έστησαν ενέδρα, όπως πήγαινε καθημερινά στη δουλειά του. Δεν είχε διαφορές με κανέναν και ήταν οικογενειάρχης. Ούτε χρήματα χρωστούσε, είχε τα χωράφια του, τη δουλειά του και τις εξωτερικές δουλειές του. Ήταν ένας άνθρωπος που δε δημιούργησε ποτέ πρόβλημα στην κοινωνία» τόνισε στο GRTimes.gr ο δήμαρχος Νέστου, Σάββας Μιχαηλίδης.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης