Πυροβολισμοί εν μέση οδώ

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2020, 13:08
Πυροβολισμοί εν μέση οδώ

Φωτορεπορτάζ: Νίκος Χριστοφάκης

Πυροβολισμοί σημειώθηκαν στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην οδό Αγίου Μελετίου 184, σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr., λίγο πριν τις 13:00 της Δευτέρας. Στη συνέχεια ακολούθησε κινηματογραφική καταδίωξη από την αστυνομία που είχε ως αποτέλεσμα την προσαγωγή πέντε υπόπτων, αλλά και τον ελαφρύ τραυματισμό τεσσάρων αστυνομικών.

Από την ανταλλαγή πυροβολισμών τραυματίστηκε στο πόδι ένας διερχόμενος περαστικός, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», ενώ οι τραυματίες αστυνομικοί διακομίστηκαν στο «401» Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

 

 

 

Συγκεκριμένα, λίγο πριν τη μια το μεσημέρι, κάτοικοι της περιοχής κάλεσαν την αστυνομία καθώς ακούστηκαν πυροβολισμοί. Όταν έφθασαν στο σημείο οι αστυνομικοί είδαν έναν τραυματία και κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό.

Στο περιστατικό ενεπλάκησαν τέσσερα αυτοκίνητα τα οποία καταδιώχθηκαν και στην περιοχή των Πατησίων δύο από αυτά ακινητοποιήθηκαν από την ομάδα ΔΙ.ΑΣ.

Έξι άτομα προσήχθησαν, ενώ άλλοι τέσσερις αστυνομικοί που καταδίωκαν το αυτοκίνητο προς τη Λεωφόρο Κηφισού τραυματίστηκαν ελαφρά πέφτοντας από τις μηχανές τους, καθώς ένας οδηγός, άσχετος με το περιστατικό, τους έκλεισε άθελά του τον δρόμο.

Οι αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στο 401 ΓΣΝΑ, ενώ στον Κηφισό, στις Τρεις Γέφυρες, εγκατέλειψαν οι δράστες το όχημά τους και διέφυγαν με άλλον τρόπο.

Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2020, 17:32